Sportfogadas Tippmix

Bet 365 alternatív link, áttekintés és bónuszok

Bet365 alternatív Link és bónuszok 2021. A Bet365 az egyik legrégebbi fogadási oldal.
A webhely a Magyar kliensek számára is kínál játék lehetőségeket, és ez egy nagyon jó hely a sportfogadásokra. Valójában rengeteg beltéri sport van, jó esélyek vannak és az egyik legjobb élő fogadási ajánlat. Van egy 15 000 HUF befizetési bónusz minden új játékos számára, és néhány speciális akció, amelyeket alább láthat! A 2000-ben alapított Bet365 sokszor bizonyította már, hogy az egyik legjobb online fogadóiroda. Olvassátok tovább elemzésünket és mindent megtudhattok a Bet365-ről.

Legjobb Magyar Fogadóirodák 2020

BET365

5/5

15,000 Ft

Üdvözlő bónusz

Bet365 Alternatív Link és Elérése

Különösen kedvelem a Bet365-t a széles körű kínálatáért, a gyors és érzékeny ügyfélszolgálati munkatársak miatt, ill. a könnyű ki- és befizetés miatt.

Bet365 alternatív link
Aki követi az online sportfogadással kapcsolatos híreket, nyilván tudja, hogy az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben. Ebből kiindulva szerintem hamarosan az összes szolgáltató netes felületének blokkolását kénytelen lesz feloldani Magyarország kormánya. Addig viszont a bet 365 elérése véleményem szerint a legkönnyebben egy bet365 alternatív link használatával oldható meg. Ugyanis a bet365 alternatív link is ugyanazt „tudja”, mint a klasszikus URL. Ennek köszönhetően a bet365 regisztráció is lebonyolítható vele, majd azt követően az oldal minden egyes funkciója is a felhasználó rendelkezésére áll.

A bet365 elérése és minden funkciója elérhető magyar IP címről. Akár laptopon akár mobilon szeretnénk fogadni, a teljes fogadási kínálat rendelkezésünkre áll magyar nyelven. A bet365 webhelyre való belépés legegyszerűbb módja az, ha ide kattint, és a regisztráció után a weboldal minden funkciója elérhető. Ide kattintva regisztrálhat a bet365-en VPN vagy alternatív link használata nélkül. És ne felejtsük el, hogy az oldal magyarul is elérhető!

Bet365 alternatív link regisztració

A regisztrálás folyamata maximálisan egyszerûsített. Ki kell tölteni egy regisztrációs ûrlapot, e-mailben megerõsíteni és … kész. Az egész eljárás 3 percnél többet nem vesz igénybe. Egy dologra szeretném azonban felhívni a figyelmüket. Az ûrlap kitöltésénél ügyeljenek minden adat helyességére. Ennek nagyon nagy a jelentõsége a kötelezõ felülvizsgálati eljárás során.

Rendkívül fontos, hogy minden megadott adat megegyezzen a személyes felülvizsgálatkor megadott adatokkal. A játékos felülvizsgálata a jogszabályokból adódik és kötelezõ.
Regisztrálással a játkos automatikusan hozzáférést kap sportfogadásokhoz, kaszinóhoz, pókerhez és pénzügyi fogadásokhoz.

Bet365 Magyar - Sportfogadás

A fogadás Bet365 weboldalon rendkívül könnyû és senkinek nem okozhat nehézséget. Legfontosabb az, hogy a menü igen áttekinthetõ és az általunk keresett esemény nagyon könnyen megtalálható. Ez azoknak az alapvetõ dolgoknak egyike, melyeknek köszönhetõen a Bet365 ilyen nagyszerû platform. Akár az alacsonyabb ligák mérkõzéseit is a három kattintás „arany” szabályával megtaláljuk.
A Bet365 többtíz sportágban, több ligaszinten kínál fogadásokat. Az ajánlatában minden népszerû sportág található, de vannak olyanok is, amikrõl minden bizonnyal nem sokat tud. Egy szóval – rengeteg a mérkõzés. És minden meccs sok plusz fogadást jelent. Alapfogadásokon kívül fogadhatunk szögletekre, sárga- és piros lapokra, lesekre, sõt az egyes játékosokra vonatkozó speciális fogadásokat is köthetünk. A fogadások egyesével, többszörösen ill. sokfajta rendszer szerint is köthetõk.

E-sport
Ha az e-sportok kedvelője vagy, remek hírünk van számodra! A Bet365 átfogó fogadásokat biztosít az e-sportokra. Olyan játékokra fogadhatsz, mint a DOTA2, CS: GO, League of Legends, King of Glory, StarCraft 2 és WarCraft 3. Ha új vagy az e-sportok világában, kezdésnek olvasd el összefoglalónkat.

Bet365 Lóverseny
Garantált legjobb nyereményszorzó! Nem kell elfogadnia az SP-t – Garantált legjobb szorzó minden versenyre!
A bet365 sportfogadás szekciójában napi szinten számos futamra lehet fogadni (pl. nemzetközi, brit és ír, japán, ausztráliai, új-zélandi, észak-amerikai stb.). Az odds-ok is kimondottan jók, az élő lóversenyfogadás is rendelkezésre áll, és az élő közvetítés funkció is elérhető a regisztrált bet365 felhasználók számára (de csak kizárólag bizonyos feltételek teljesülése esetén).

A Bet365-nek maga a honlapja nagyon “kellemes a szemnek”. Nem tartalmaz fárasztó, mozgó bannereket, kellemes zöld a háttere. Sok nyelven áll rendelkezésre. Minden elérhetõ nyelvi verzió a jobb felsõ sarokban található. Ott szerepel a saját fiókra vonatkozó minden szükséges információ és az egyenleg aktuális állapota is. Ott lehet a jövõben személyes adatokat módosítani, pl. lakcím változása esetén.

Bet365 bónusz és egyéb promóciók

Regisztrálva a Bet365-nél, illetve ha már egy aktív játékos, a bukméker által kínált sok akcióban vehet részt. Igazán bõ ennek az ajánlata és nehéz lenne itt mindegyik akciót leírni. Az egyes akciók állandók, egyesek pedig csak bizonyos, rendkívül fontos sportesemények, mint pl. Olimpiai Játékok vagy labdarúgó Világbajnokság idején érvényesek.

Szeretném azonban felhívni a figyelmüket a szabályzatokra. Sokan automatikusan elfogadják anélkül, hogy elolvasnák. Olvassák el alaposan. Minden akciónak saját szabályzata van, abban pedig néhány pont, ami meghatározza az akció idõtartamát, az akciós eszközök mértékét vagy az akcióból szerzett eszközök esetleges forgatására vonatkozó feltételeket. A szabályzat elolvasásával elkerülhetnek bármiféle kellemetlen meglepetést.

Bet365 Magyar bónusz & promóciók sportfogadáshoz

Regisztrálva a Bet365-nél, illetve ha már egy aktív játékos, a bukméker által kínált sok akcióban vehet részt. Igazán bõ ennek az ajánlata és nehéz lenne itt mindegyik akciót leírni. Az egyes akciók állandók, egyesek pedig csak bizonyos, rendkívül fontos sportesemények, mint pl. Olimpiai Játékok vagy labdarúgó Világbajnokság idején érvényesek.

Szeretném azonban felhívni a figyelmüket a szabályzatokra. Sokan automatikusan elfogadják anélkül, hogy elolvasnák. Olvassák el alaposan. Minden akciónak saját szabályzata van, abban pedig néhány pont, ami meghatározza az akció idõtartamát, az akciós eszközök mértékét vagy az akcióból szerzett eszközök esetleges forgatására vonatkozó feltételeket. A szabályzat elolvasásával elkerülhetnek bármiféle kellemetlen meglepetést.

Az összes jelenlegi bónuszát a bet365 oldalon ellenőrizheti! Katt ide!

Bet365 Befizetési & Kifizetési

A Bet365-nél könnyű és gondtalan a befizetés vagy a kifizetés igénylése. Különféle népszerű fizetési módok kínálata – a legtöbb banki preferencia számára megfelelő lehetőség van. Minden pénzügyi kérdésre a LIVE csevegő szolgáltatók válaszolhatnak, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsék a Bet365 ügyfeleit a biztonságos és gyors pénzmozgatásban.

A személyes adatok és a számlán lévõ eszközök biztonságáról pedig a Bet365 csaknem úgy gondoskodik, mint senki más. Minden lehetséges rangsorban a Bet365 biztonság szempontjából a legmagasabb pozíciókon található. Ezért ha a játékos pénzeszközöket helyez letétbe a Bet365-nél, abszolút biztos lehet a saját személyes adatai és pénze biztonságában.

Itt vannak a benyújtási és regisztrációs módszerek:

• Debit kártya (VISA, Maestro)
• Credit kártya (VISA, MasterCard)
• Skrill (Moneybookers)
• NETELLER
• Click2Pay
• Paysafecard
• EntroPay
• Banki átutalás (2-10 munkanap)

Az összes fenti lehetőség ingyenes és azonnali. Fontos tudni, hogy a befizetések a különféle játékkategóriákra (Sport, Élő fogadások, Kaszinó és Póker) nem keresztezik egymást csak az élő fogadások és a sport esetében. Ez azt jelenti, hogy nem pókerezhetsz abból a keretből, amelyet a sportfogadásokra töltöttél fel, ehhez külön befizetésre van szükség, de nem kell külön felhasználó is. A felhasználói fiók egyed, amelyből az összes bet365 szolgáltatás elérhető.

Bet365 Magyar - Élő fogadások & Live Stream

A “live” fogadások az az attribútum, melynek révén a Bet365 az internetes sportfogadás éllovasa. A “live” fogadások kötésére szolgáló panel nagyszerû a könnyû kezelés és az ebben a formulában fogadható meccsek száma szempontjából. Minden meccsnek több fogadása van és mindez nagyon áttekinthetõ és egyszerû. Több mérkõzésre vonatkozó fogadások egymással egyesíthetõk, minden kupon pedig össze van kapcsolva a “cash out” funkcióval. A funkció lehetõvé teszi a kupon “viszonteladását” még az esemény vége elõtt, a folyamatosan aktualizált áron. Idõvel bizonyára észreveszik, mennyire hasznos ez az opció.

És ami a legfontosabb. A mérkõzések közvetítése. Ha a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetõjévé válik. Csak itt nézheti “élõben” a legfontosabb fociligák mérkõzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat az egész világról. Semmilyen földi- vagy kábeltelevízió nem tud olyan sok sportközvetítést biztosítani, mint a Bet365. Az egyetlen feltétel, hogy pozitív egyenleggel rendelkezzünk a fiókunkban. Brit céghez méltóan nem hiányozhatnak a ló- és kutyaverseny közvetítések sem. Mi másra van szüksége egy igazi sportrajongónak? Válaszoljon saját magának.

Bet365 mobil alkalmazások

Kipróbáltuk az alkalmazást az iOS és Android operációs rendszerekkel. Nem fordult elõ semmilyen probléma. Mindig folyékonyan mûködött és sohasem találkoztunk semmiféle lassulással. A Bet365 alkalmazás lehetõvé teszi minden funkciónak a használatát, amit a Bet365 a játékosainak kínál. Nézhetünk tehát az okostelefonunk képernyõjén sportmérkõzéseket, játszhatunk pókert vagy kaszinójátékot. Ne felejtsék, hogy a Bet365 weboldalon sok funkció “flash” technológiában mûködik. A funkció mûködését biztosító kiterjesztést tehát be kell kapcsolni.

Bet365 Kaszinó & Élő Kaszinó

A Las Vegas-élmény helyettesítése érdekében szeretek játszani a Bet365 kaszinójátékok kínálatával. A Bet365 mindent kínál, amit élőben megadhat egy kaszinó, és azt az élményt, amit annyira szeretek.

Ezen kívül a Bet365 élő kaszinó élményt kínál számos különböző játékhoz, beleértve a blackjacket és a rulettet. A kamerák és a legmodernebb technológiák segítségével rulettet vagy blackjacket tudok játszani valódi osztóval, döntéseim valós idejű frissítésével. És szeretek játszani a Bet365 élő élő osztóival, mert mindig kedvesek és humorosak is akár.

A Bet365 kaszinó ajánlata lehetővé teszi számomra, hogy otthoni kaszinójátékokat játszhassak, anélkül, hogy bárhova el kellene mennem egy kis Las Vegas hangulatért.

UNIBET-BELÉPÉS
Ügyfélszolgálat és nyelvek

Weboldalon minden nagyon egyszerû és intuitív, mégis elõfordulhatnak valamiféle az oldal mûszaki szempontjaival összefüggõ problémák, illetve magukra a fogadásokra vonatkozó kérdések és kétségek. Mielõtt kapcsolatot venne fel a vevõszolgálattal, próbáljon meg választ találni a kérdésére a FAQ részlegen. A weboldal jobb felsõ sarkában található a “services” fülben és “help” részben. Ott találhatók a válaszok a Bet365 ügyfelei által feltett, a szolgáltatás alapvetõ funkcionalitására vonatkozó kérdésekre. A sportfogadásokra vonatkozó legtöbb kérdésre a válaszok többsége a “sportfogadás szabályzatában” található az alábbi címen: https://help.bet365.com/en/terms-and-conditions.
Ha még mindig nem találja a választ a kérdéseire, akkor bármikor a vevõszolgálathoz fordulhat a “chat”-en keresztül. Több nyelven kerül kezelésre, de csak meghatározott órákban. Leggyorsabb a kapcsolat, amikor az angol nyelvet használja. Az angol nyelvû chat a nap 24 órájában áll rendelkezésre.

Bet365 belépés konklúzió

A Bet365-rõl a vélemény csak egy lehet. Ez jelenleg a legjobb hely a bukméker fogadások kötéséhez. Nagyszerûen mûködõ weboldal, asztali számítógépeken és mobil berendezéseken egyaránt, nagyszerû panel a “live” fogadások kötéséhez, kaszinó, póker és pénzügyi fogadások megtévesztésig a tõzsdére emlékeztetnek. És mindez csúcs szinten. Személyesen az a benyomásom, hogy itt összegyûjtöttek egybe mindazt, ami a hasonló szolgáltatásokat kínáló más oldalak minõségét határozza meg.

Nem valószínû, hogy valahol máshol a fogadások bõvebb ajánlatát találja, az árfolyamok nagyon jó szintûek, a fogadási limitek szintén magasak. Ezt a bukmékert “tiszta lelkiismerettel” ajánljuk és nem marad más hátra, mint hogy csak magas nyereményeket kívánjunk Önöknek.

100% akár 15.000 HUF

/ kaszinó bónusz 100% akár 30.000 HUF

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Bet 365 alternatív link GYIK
Hol találok bónuszkódot a BET365-hez?

Nincs szüksége bet365 bónuszkódra a webhely legjobb bónuszainak és ingyenes fogadásainak kihasználásához. Csak annyit kell tennie, hogy kattintson ide, és Ön automatikusan részesül a 15 000 Ft-os promócióból és a fent bemutatott kedvezményekből!
Katt ide, hogy automatikusan megkapja a legjobb bet365 bónuszt

Mi a ‘Cash Out’?

A ‘Cash Out’ funkció használatával a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheted nyereményed kifizetését, így garantált profithoz juthatsz, vagy csökkentheted esetleges veszteségeidet.
Ha a fogadásod megkötésekor a fogadószelvényeden látod a „Cash Out” címkét, akkor ez jelzi, hogy a Cash Out funkció elérhető lesz az adott meccsen. Miután megtetted a fogadásod, a „Fogadási előzmények”-ra kattintva használhatod ezt a funkciót. Ekkor látni fogod mennyi pénzre válthatod be fogadásod. Ha ezt az opciót választod, fogadásod lezárásra kerül, a megadott összeget pedig azonnal jóváírjuk számládon.

Kaphatok bónuszt?

Nyisson számlát, fizessen be legalább 1.500 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 15.000 Ft értékben. A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel