Sportfogadas Tippmix

Élő Fogadás Stratégiák és Bónuszok

Élő Fogadás Stratégiák 2020. Tudd meg, hogy mit mondanak a szakemberek a valós idejű fogadásokról! Fedezd fel a stratégiákat és a szakemberek tanácsait, melyek segítségével több nyertes fogadást köthetsz. Az élő fogadások a legfontosabb fogadástípusok egyike, sokan csak azért készítenek fiókot egy online fogadóirodánál, hogy ezeket maximálisan igénybe vehessék. Minden bizonnyal megéri elmélyülni ebben a témában, amit az alábbiakban meg is teszünk.

Élő Fogadás 2021 - A Legjobb Online Fogadóirodák A Valós Idejű Fogadásokhoz

BUKMÉKER

ÉRTÉKELÉS

BÓNUSZ

ISMERTETŐ

MEGTEKINTÉS

4.9/5

4.9 /5
448 szavazat

100% akár 15.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8 /5
211 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.7 /5
1305 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.6 /5
98 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.5 /5
317 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.4 /5
452 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.1 /5
871 szavazat

100% akár 15.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Mik Az Élő Fogadások? (Live Betting)

Ezek olyan fogadások, melyeket abban az időben tehetünk meg, amikor az adott sportesemény éppen zajlik. Feltételezzük, hogy Magyarország futballválogatottja Görögországgal játszik. A mérkőzés bármely pillanatában fogadhatsz 1X2-re, a gólok számaira, sárga vagy piros lapokra, hendikepre és még sok másra. A szorzók a mérkőzés alakulásának függvényében automatikusan frissülnek. Ha a magyar válogatott a mérkőzés vége előtt 20 perccel 2-0-s hátrányban van, nyilvánvaló, hogy a mieink győzelmének nagyon magas lesz a szorzója, hiszen nagyon kicsi az esélye, hogy ez be is következzen.

Az élő fogadások nagyon népszerűek, hiszen sokkal dinamikusabbak és jobban átélhetjük a mérkőzés izgalmait. Akár a stadionban ülsz, akár a barátokkal a kocsma teraszán követed a mérkőzést, a mobilod segítségével bárhonnan fogadhatsz.

Az Élő Fogadások Előnyei

Rövid idő alatt nagyszámú mérkőzésre fogadhatsz, hiszen egy ilyen típusú fogadás 2-3 perc alatt is eldőlhet. Támaszkodhatsz a mérkőzés eseményeire – mikor előre fogadsz, akkor csak a statisztikákban és különböző információkban bízhatsz, de ezt nem lehet összehasonlítani az élő fogadással, amikor látod, hogy milyen irányt vett a mérkőzés és az alapján teszed meg a téted. Ha valakinek van egy jó megérzése és ugyanakkor saját ismereteire is támaszkodik, jó eséllyel többet nyer, mintha fix szorzókkal fogadna.

Unibet Élő fogadás funkció & Élő mérkőzés közvetítések

Az elmúlt évek során az Unibet live fogadások panelje teljesen megújult. Az Unibet jelenleg a live fogadások eddigi piacvezetõjével – a Bet365-al versenyezhet. A „live fogadások” interfésze használatában egyszerû. A szûrõk segítségével választhatsz sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat. Összegében minden nagyon barátságos, szemet gyönyörködtetõ színeiben és behatoló bannerektõl mentes. A live szekcióban ajánlott árfolyamok gyakran nagyon magasak, többször ellenõriztem az árfolyamokat több bukmékernél. Az Unibet mindig az elsõ két helybõl az egyiket foglalta el. 

Ezenkívül nagy számban “élõ” sporteseményt lehet nézni. És nem csak néhány kiemelkedõ eseményt, hanem elvileg a világ minden legfontosabb labdarúgó-bajnokságát. Ezek kívül természetesen az NBA, NHL, MLB meccseket. Mi kell még ezen kívül a sportok és sportfogadások szerelmeseinek? Egy a válasz – semmi.

Az Unibet Match Insights névre keresztelt rendszernek köszönhetően egy élőben folyó mérkőzésről folyamatosan láthatunk trendeket, amelyekre akár azonnal fogadhatunk is.
Az élő közvetítés és az Unibet TV (UTV) ingyenes. A használatához egyszerűen jelentkezz be, és győződj meg arról, hogy van pénz a számládon, vagy megtettél egy fogadást az elmúlt 24 órában. Minden olyan eseményt, melyet élőben közvetítünk “UTV” ikon jelez.

Bet365 Élő fogadás funkció & Élő mérkőzés közvetítések

A “live” fogadások az az attribútum, melynek révén a Bet365 az internetes sportfogadás éllovasa. A “live” fogadások kötésére szolgáló panel nagyszerû a könnyû kezelés és az ebben a formulában fogadható meccsek száma szempontjából. Minden meccsnek több fogadása van és mindez nagyon áttekinthetõ és egyszerû. Több mérkõzésre vonatkozó fogadások egymással egyesíthetõk, minden kupon pedig össze van kapcsolva a “cash out” funkcióval. A funkció lehetõvé teszi a kupon “viszonteladását” még az esemény vége elõtt, a folyamatosan aktualizált áron. Idõvel bizonyára észreveszik, mennyire hasznos ez az opció.

És ami a legfontosabb. A mérkõzések közvetítése. Ha a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetõjévé válik. Csak itt nézheti “élõben” a legfontosabb fociligák mérkõzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat az egész világról. Semmilyen földi- vagy kábeltelevízió nem tud olyan sok sportközvetítést biztosítani, mint a Bet365. Az egyetlen feltétel, hogy pozitív egyenleggel rendelkezzünk a fiókunkban. Brit céghez méltóan nem hiányozhatnak a ló- és kutyaverseny közvetítések sem. Mi másra van szüksége egy igazi sportrajongónak? Válaszoljon saját magának.

Campobet Élő fogadás funkció 

A Campobet még nem rendelkezik mobilalkalmazással, de a weboldalat úgy tervezték, hogy elérhető legyen mobil eszközökről, egy böngésző alapú platformon, amely azonnal betöltődik, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszerrel rendelkezik.
Az élő és a játékon belüli fogadások sokféle sportnál elérhetők. A nap bármely pontján és az év bármelyik szakaszában tucatnyi élő eseményt találhat, a világ legnagyobb futball mérkőzéseitől a legelrejtettebb tollaslabda és röplabda versenyekig. A szorzók meglehetősen jónak mondhatók, és egyes sporteseményeknél jóval kedvezőbbek is, mint számos nevesebb buki esetében.

Ami a Live Stream-et illeti, sajnos egyelőre ez a funkció nem érhető el az oldalon.
Csatlakozzon a CampoBethez még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Csak óvatosan! Ezt a bónuszt sehol nem fogja megtalálni!

fogadási oldalak
fogadási oldalak
Tanácsok És Szabályok A Valós Idejű Fogadásokhoz

Az alábbiakban néhány szabályt ismerhetsz meg, melyek betartása kötelező, ha maximalizálni szeretnéd nyereséged a valós idejű fogadásokkal. Ezeket a szabályokat elég könnyű megérteni és alkalmazni még akkor is, ha bizonyos esetekben nehéz követni és tiszteletben tartani. Ugyanakkor néhány tanácsot is találsz, melyeket nem kötelező betartani, de hosszútávon segíthetnek, hogy nagyobb nyereségre tegyél szert a valós idejű fogadásokkal.

Bet365 alternatív link

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 4 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

VIP TIPPEK

Online fogadás oldalak

*Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Élő Fogadás Stratégiák - Top 2 Stratégia A Valós Idejű Fogadásokhoz

Amikor a valós idejű fogadásokról van szó, nagyon sok stratégiát ki lehet próbálni. Nem is csoda, hogy sok van, hiszen az idők folyamán a játékosok a klasszikus stratégiák használatával egyre több saját stratégiát fejlesztettek ki. Amiért egy stratégia bevált valakinek, nem jelenti azt, hogy neked is az lesz a megfelelő.

1. Stratégia: A következő gól időpontja
Az alapötlet nagyon egyszerű. Kiválasztasz egy futballmérkőzést, ahol már a korai szakaszban gólra lehet számítani. Ezután arra fogadsz, hogy a következő időszakban gól fog születni (legyen az 10 vagy 15 perc). Ha ez nem jön be, újból fogadsz a következő időintervallumra, de most úgy, hogy emeled a tétet, míg a nyereséged ugyanannyi legyen, mint az előző fogadással. Amikor megszületik a gól, örülsz a nyereménynek és felhagysz azzal a mérkőzéssel.

2. Stratégia: 1,5 gól felett
Ebben az estben arra fogadsz, hogy legalább 2 gól fog születni a focimeccsen. Statisztikailag nézve, több az esély ennek bekövetkeztére, mint a fordítottjára. Természetesen vannak mérkőzések, amelyek 0-0, 1-0 vagy 0-1 végeredménnyel zárulnak le, de jóval kevesebb ezek száma, mint azoké, ahol 2 vagy több gól esik. Rend szerint, ha 1,5 gól felettre fogadsz, hosszú távon profittal zársz.
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ezeknek a szorzója nem túl magas, de ez nem feltétlenül rossz dolog. A nagy szorzókkal általában nagy rizikó is jár. Az 1,25 és 1.34 közötti szorzó elfogadható. Az ezeknél kisebb szorzót el kell kerülni, hiszen túl magas a veszély a nyereséghez képest!

 

 

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek