Sportfogadas Tippmix

Unibet belépés - Regisztráció es bonuszok

Unibet belépés, az Unibet Magyarország egyik kedvenc fogadói irodája! Ez az ügynökség a sikeres nem csak hazánkban, hanem az egész világon. A sportfogadásokkal kapcsolatban az Unibet teljes fogadási élményt nyújt, nem hiába tartják az egyik legjobb online fogadási ügynökségnek Magyarországon. Valójában e tekintetben fogalmazták meg szlogenjüket is: játékosoktól a játékosokig. Még akkor is, ha ez kereskedelmi szempontnak hangzik, a valóságban is megérezhetik a kliensek.

Az Unibet Magyarország egyik legjobb online bukmékere. Ha egy pillantást vetünk a különböző esélyeket összehasonlító webhelyekre egyből felfedezzük az Unibetet a listán, ami mindig jó jel. Az Unibet 1997-ben egyetlen kitűzött céllal kezdte meg útját: Egy játékos (az alapító Anders Ström), aki szerette volna megosztani a sportokban szerzett szakértelmét másokkal, hogy segítsen nekik jobb fogadások megtételében. Hisszük, hogy ez ma legalább ugyanolyan fontos, mint anno. Ezért az Unibet továbbra is úttörője annak, hogy megértse mire is van a játékosoknak szüksége ahhoz, hogy olyan fogadásokat tudjanak kötni, ami növeli a játék iránti

Legjobb FOGADÓIRODÁK

Unibet Belépés

5/5

20,000 Ft

Üdvözlő bónusz

Unibet Belépés, Magyar alternatív link & betmutató

Az 1999-ben alapított Unibet kaszinó az egyik legrégebbi online kaszinó. Számos új online kaszinó mellett, amelyet az elmúlt években hoztak létre, az Unibet megmutatta, hogy képes kiállni az idő próbáját, a szoftverfejlesztésekkel és a technológiai fejlesztésekkel szemben, hogy a kaszinójátékok széles választékát nyújtsa. Hosszú története több mint 20 éve kezdődött, és csak az elmúlt három évben több mint tíz különböző díjat nyert a fogadási szolgáltatásai és kaszinójátékai által.

Az Unibet svéd sportfogadóként indult, de manapság kaszinóval, bingószobával és külön pókerteremmel is várja ügyfeleit. A játékosok a sportfogadásból a nyerőgépekre és a pókerre és más játékokra könnyedén át tudnak lépni, és nincs szükség arra, hogy bármilyen játékot letöltsünk. Az Unibet 2017-ben pert indított a magyar állam ellen. A bíróság úgy döntött, hogy a magyar törvények nem összeegyeztethetők az EU-s irányelvekkel, és a magyar törvény súlyosan megkülönböztető jellegű. Azóta egyre több külföldön regisztrált online szerencsejáték-szolgáltató érhető el újra Magyarországon!

Ennek következtében az Unibetnek nem kell alternatív Unibet Magyar linket vagy más speciális linket használnia ahhoz, hogy a platformot magyar IP-címről nyissuk meg preferált böngészőnkkel. Lehet, hogy észrevette, hogy Unibet reklámkampányokat láthat a magyar televíziós csatornákon is. Ez bizonyítja, hogy a magyar Unibet felhasználóknak nincs okuk aggodalomra, és a magyar nyelvű platformot és a társaság szolgáltatásait teljesen jogszerűen használhatják. Ezen felül az Unibet rendelkezik a legjobb licencekkel, amelyekkel az online bukmékerek rendelkezhetnek: Gibraltár licence + az Egyesült Királyság Sportfogadási licence!

Unibet Regisztració

Az Unibetnél a regisztráció egy gyors folyamat, és nagyon egyszerű, mindössze négy lépést kell megtenned:

1. A linkre kattintva lépjen be az Unibetre (ez megnyílik a böngésző új lapján)! Nagyon fontos a linkre kattintva létrehozni az Unibet fiókját. Csak így részesülhet az ingyenes fogadások és exkluzív ajánlatokban, amelyeket az Unibet kínál azoknak, akik regisztrálnak webhelyünkön!

2. Ellenőrizze, hogy elfogadja-e a regisztráció feltételeit és az adatvédelmi nyilatkozatot (javasoljuk, hogy olvassa el őket előtte), majd kattintson a „Regisztráció” gombra. Ekkor betöltődik egy kis ikon "captcha kép", amelyen ki kell választania a szükséges objektumokat (például válassza ki az összes olyan kis képet, amelyen motorkerékpár található)

3. Válasszon egy erős jelszót (legalább 8 karakteres, számot és legalább egy nagybetűt tartalmazzon), írja be a születési idejét és a nemét. Írja be a címet, a telefonszámát, majd válassza ki a használni kívánt pénznemet (például HUF). Írja be a biztonsági kérdést és annak a válaszát (például az első háziállatának nevét).

4. Ellenőrizze, hogy elfogadja-e a regisztráció feltételeit és az adatvédelmi nyilatkozatot (javasoljuk, hogy olvassa el őket előtte), majd kattintson a „Regisztráció” gombra. Ekkor betöltődik egy kis ikon "captcha kép", amelyen ki kell választania a szükséges objektumokat (például válassza ki az összes olyan kis képet, amelyen motorkerékpár található)

100% bónusz 20 000 Huf-ig az első befizetés után. A sportbónuszt legalább háromszor, legalább 1,40 kvótával kell gördíteni, a kaszinóbónuszt pedig 25-ször.

Unibet bónusz és egyéb promóciók

Számos sportfogadási promóció létezik; az ingyenes fogadástól kezdve kockázatmentes fogadáson át mindenféle jó, széles skálán mozogva. Az Unibet üdvözlő bónuszát nagyon egyszerű megérteni – 100% -os bónuszt kap a játékos az első befizetése alkalmával, egészen 20.000 Ft összegig.

Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy figyelmesen olvasd el az egyes akciók szabályzatát. Több olyan pontot tartalmaznak, amelyeket késõbbi gondok elkerülése érdekében ismerni kell.

Emellett többféle időszakos promóció is elérhető a sportfogadás szekcióban (pl. hatalmas jackpot nyereményeket kínáló tippversenyek, pénzvisszatérítés, akár 30%-kal nagyobb nyereményt biztosító „nyereménynövelő”, ismerősök meghívásával igénybe vehető ajánlási promóció stb.).

Természetesen a bónusz ajánlat nem csak a sportfogadásokra vonatkozik. A köszöntõ bónuszt megkapod a kaszinóban és a póker panelben is. Különösen kedvezõ az, hogy a bónuszok egymástól teljesen függetlenek. Így hát három, egymástól független köszöntõ bónuszt kapsz meg. Mindegyik automatikusan aktiválódik az egyes termékekre vonatkozó elsõ befizetéseknél. Amennyiben a kaszinó egyenlegedre fizeted be az elsõ pénzedet, kaszinójátékokra szánt bónuszt kapsz. Hasonlóképpen néz ki a helyzet a pókernél is.

Unibet bónusz & promóciók sportfogadáshoz

Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000 FT bónusz. A bónusz „cashback fogadás” elve szerint mûködik. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha az elsõ fogadásod sikertelennek bizonyul, a bukméker 20 000FT összeg erejéig visszafizeti a pénzedet. Ez nagyon jó ajánlat. Az elsõ fogadásod lehet kockázatosabb. Ha nyersz, az remek. De ha veszítesz, a pénzed visszakerül a számládra. A „bónusz” pénzek automatikusan kerülnek jóváírásra. Nem kell külön kapcsolatba lépni a supporttal. Ez a játékos számára nagyon kényelmes és kedvezõ. Más bukmékernél is egybõl megkapod a plusz fizetési eszközt, de mielõtt igazi pénzzé válna többször meg kell a bónusz eszközt „forgatni”.  Az Unibet ajánlata esetében a visszafizetett fizetési eszköz reális, a kívánt formában azonnal felhasználható.

Unibet kaszinó bónusz

Az Unibet üdvözlő bónuszát nagyon egyszerű megérteni – 100% -os bónuszt kap a játékos az első befizetése alkalmával, egészen 60.000 Ft összegig + 60 ingyenes pörgetést. Ez azt jelenti, hogy 10.000 Ft befizetése esetén 10.000 Ft bónusz pénzt kap, amelyet bármelyik játékban felhasználhat. Mint bármely más online kaszinóban, itt is teljesíteni kell egy megfogargatási követelményt, ezért a pénz kivonása előtt legalább 25x kell megtenni játékokon.

Ennek a követelménynek csupán annyiban nehéz megfelelni, hogy csak nyerőgépen, társasjátékokon és kaparós kártyák által lehet felhasználni, ezekkel kell játszani, mivel a többi játék nem járul hozzá több mint 10% -kal a fogadási követelményekhez. Az Unibet kaszinó játékosok növelhetik a játékuk értékét egy maroknyi promócióval, amelyek bármikor megtalálhatók az oldalon. Ezek közül néhány meglehetősen egyszerű, mint a Sunday Funday, amely 10 szabad pörgetést eredményez.

Unibet póker bónusz

A póker szekcióban jelenleg új játékosként egy 200€-os bónuszt vehetsz igénybe (végigjátszási bónusz formájában, amit részletekben biztosítnak a számodra).
A pókerplatform mindennapos készpénzes asztalokat tartalmaz, valamint egy sor asztali és többasztalos verseny teljes skáláját. 

A site saját szárazföldi rendezvényeit is közvetíti, amelyekhez közvetlenül vagy a versenyeken és promóciókon keresztül csatlakozhatunk. Egy kisebb pókeroldalon elvárt szolgáltatásokhoz, az Unibet online pókertermében mindent megtalálhatunk, amit egy szabadidős oldalról kérhetünk.

€200 első befizetési bónusz + Unibet Open ticket + Freeroll ticketek. Az Unibet ajánlatunkra legjobb deal garanciát adunk rá! 

Unibet Magyar fogadási ajánlat

Ha mindenféle sportra szeretne fogadni, akkor az Unibet Magyar az Ön ügynöksége. Az Unibet sokféle fogadási lehetőséget kínál Önnek! És itt nem csak a futballra gondolok, hanem a kosárlabdára és a teniszre is. Ráadásul sok mérkőzést élőben követhet. Vagyis fogadhat és nézheti a mérkőzéseket is egyszerre. Fogadjon élőben a szögletekre, az ázsiai hendikepekre vagy akár a sárgalapokra is (néhány mérkőzésen). Mindezeket a fogadásokat mind a laptopon / a számítógépen, mind a mobiltelefonon is el lehet helyezni. Alkalmazásuk nagyon gyorsan reagál, és könnyen használható.

Az Unibet platform a sportfogadók hátán felkapaszkodva épült, és a helyszín továbbra is erősen támogatja a fogadást Európa sportágaira. Ha szereted a sportot, alkalmanként vagy egy kissé szenvedélyesen fogadni rá, akkor megtalálod a fogadási lehetőségek teljes skáláját ezen az oldalon.

Unibet BEFIZETÉSI & Unibet KIFIZETÉSI

Az Unibet számlára pénzt a jobb felsõ sarokban lévõ „betét” gomb megnyomásával lehet befizetni. Ekkor megjelenik az adott pillanatban elérhetõ valamennyi pénzbefizetési mód. A befizetési mód kiválasztása után a megfelelõ oldalra kerülsz. Elég, ha beírod az ügylethez szükséges adatokat és az Unibet számlára befizetni kívánt összeget.
A legnépszerûbb pénzbefizetési módszer a kártyával történõ fizetés (Visa, MasterCard, Entropay, Maestro), esetleg az internetes pénztárcákból való fizetés, mint pl. a Skrill vagy Neteller. Ezek a legkényelmesebb és a leggyorsabb fizetési módok. A befizetés minimális összege 5 Euró. A pénz azonnal jóváírásra kerül. A gyors átutalással való fizetés adott esetben több percig tarthat, a hagyományos átutalás pedig akár 5 napig is eltarthat.
Az Unibet számlára teljesített befizetés után díj nem kerül felszámításra. Mivel az Unibet legfejlettebb technológiát alkalmaz, amely az adatok és az ügyletek biztonságát garantálja, az Unibet szolgáltatások használata teljesen biztonságos.

A befizetéskor elfogadott fizetési módok szintén elfogadhatók a pénznek az Unibet számlájáról történő kivonására. A legfontosabb szabály az, hogy nyereményeit ugyanabban a vízfizetési módszerben vonja vissza, mint amelyet a befizetéskor használt. A legtöbb visszavonás azonnaliak, és nincs jutalékuk! Én a Skrill-t használom, és legfeljebb 2 perc alatt kapom meg a pénzt, miután kivontam az Unibet számláról. Itt nyithat egy ingyenes Skrill fiókot! Akárcsak a befizetésnél, ha a banki átutalást választja a kivonáshoz, akkor 2-3 munkanapon belül kapja meg a pénzét.

Unibet Élő fogadás funkció & Élő mérkőzés közvetítések

Az elmúlt évek során az Unibet live fogadások panelje teljesen megújult. Az Unibet jelenleg a live fogadások eddigi piacvezetõjével – a Bet365-al versenyezhet. A „live fogadások” interfésze használatában egyszerû. A szûrõk segítségével választhatsz sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat. Összegében minden nagyon barátságos, szemet gyönyörködtetõ színeiben és behatoló bannerektõl mentes. A live szekcióban ajánlott árfolyamok gyakran nagyon magasak, többször ellenõriztem az árfolyamokat több bukmékernél. Az Unibet mindig az elsõ két helybõl az egyiket foglalta el. Ezenkívül nagy számban “élõ” sporteseményt lehet nézni. És nem csak néhány kiemelkedõ eseményt, hanem elvileg a világ minden legfontosabb labdarúgó-bajnokságát. Ezek kívül természetesen az NBA, NHL, MLB meccseket. Mi kell még ezen kívül a sportok és sportfogadások szerelmeseinek? Egy a válasz – semmi.

Az Unibet Match Insights névre keresztelt rendszernek köszönhetően egy élőben folyó mérkőzésről folyamatosan láthatunk trendeket, amelyekre akár azonnal fogadhatunk is.
Az élő közvetítés és az Unibet TV (UTV) ingyenes. A használatához egyszerűen jelentkezz be, és győződj meg arról, hogy van pénz a számládon, vagy megtettél egy fogadást az elmúlt 24 órában. Minden olyan eseményt, melyet élőben közvetítünk “UTV” ikon jelez.

Unibet Kaszinó & Élő Kaszinó

unibet belépésTöbb mint 400 különböző kaszinó játék van az Unibeten, három kaszinó szekcióra osztva: vörös, fekete és élő kaszinó. Az Unibet külön bingó szobákat és póker klienst is kínál. A Casino Red minden játéka a NetEnttől való, a Black Casino pedig a Microgaming és a Quickfire játékokat tartalmazza. Nem szükséges külön fiókot nyitni a különböző kaszinókhoz; mindegyik elérhető egy által.

A máltai székhelyű online kaszinó honlapja több mint 20 éve indult el, de a játékmenet során a modern közeg és az előre gondolkodó dizájn abszolút friss érzést nyújt. A legfrissebb és legnépszerűbb slot nyeremények az Unibet kaszinóban találhatók, köszönhetően az összes iparág vezető szolgáltatójával való együttműködésnek. Az Unibet kaszinó az elit internetes kaszinók világába, és azt tervezik, hogy ez továbbra sem fog változni.

Az Unibet Élő Kaszinója számos különböző rulett, blackjack, baccarat és póker játékokkal.
Ahogy már említettük fentebb is röviden, az Unibet ÉLŐ KASZINÓ részlegét a NetEnt és az Evolution Gaming studióiból közvetítik. Míg a nyerőgépezés inkább egy magányos műfaj, addig a klasszikus játékoknál az emberek többsége igényli a “társaságot”, az élő kontaktust. Erre van az ÉLŐ KASZINÓ szekciója az online kaszinóknak, és az Unibet ebben is az egyik legjobb felhozatallal rendelkezik. Milyen játékokkal tudsz itt játszani? A klasszikus Rulett, Blackjack, Baccarat trión tól, olyan mulatságos élő játékokan vehetsz részt, mint a MONOPLOLY LIVE, a DEAL OR NO DEAL vagy a MONEY WHELL, amik igazából mind olyan játékok, amiket tévéműsorokból is ismersz.

Ügyfélszolgálat és nyelvek

Az ügyféltámogatás, ahogyan azt egy ilyen hosszú távú kaszinótól várható, kiváló. Élő csevegésen keresztül 24/7-es támogatást kaphatsz, vagy e-mailen keresztül is kapcsolatba léphetsz az ügyfélszolgálatával. A webhelyen szerepel egy GYIK szekció, és vannak olyan utasítások, amelyek a játékos számára leginkább előrelátható problémák megoldására vonatkozhatnak, miközben játszik, letétbe helyezi vagy kivonja a pénzét.

Egy Unibet közösségi fórum is létezik, ahol a játékosok beszélhetnek egymással.

Unibet belépés konklúzió

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek. Magunk is évek óta az Unibeten játszva sosem ütköztünk problémákba, mind technikai, mind pénzügyi szempontból. A kifizetések a kiválasztott módtól függetlenül probléma nélkül megérkeznek. Személy szerint nem emlékszem arra, hogy bármilyen probléma merült volna fel a webhely mûködésével kapcsolatosan. Egyszóval – jó és ajánlható bukméker.

Most, hogy tudjátok, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kaszinót, visszatérhettek az ajánlott oldalakra és letesztelhetitek a játékokat, ellenőrizhetitek az ajánlatokat, amíg eldöntitek hol fogtok pénzben is játszani. Ajánljuk, hogy kezdjétek az Unibet-el, ahol a legtöbb játék, bónusz megtalálható, a felületét könnyű kezelni, illetve nagyon gyors az ügyfélszolgálata, ezért is jár élen a “Magyarország top online kaszinói”-nak listáján.

100% akár 20.000 HUF

/ kaszinó bónusz 60.000 HUF+ 60 ingyen pörgetés

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

GYIK

Hogyan játszunk az Unibeten mobil készülékeken?


A legújabb adatok szerint a fogadások 60%-a mobil készülékekrõl érkezik. Ezért az Unibet elsõ operatõrként készítette el a weboldalának profi mobil változatát. Egyikben sem találtunk hibát. Zökkenõmentesen és gyorsan mûködött minden. Úgy az Androidon, mid az iOS-on. A készülékre csak a megfelelõ alkalmazást kell letölteni és pár perc alatt az Unibet által ajánlott termék az okos telefonodon elérhetõvé válik. Az iOS rendszerû készülékek tulajdonosai az alkalmazást az App Store-on keresztül tölthetik le. Az alkalmazás 50,8 MB. Azonban azok, akik Andorid-eszközökkel rendelkeznek, az alkalmazást közvetlenül az Unibet.com-ról tölthetik le. Az alkalmazás letöltéséhez az e-mail cím megadása szükséges. Fontos, hogy a mobiltelefonban a Beállítások > Mobiltelefon biztonsága szekcióban a „az ismeretlen forrásból származó adatok letöltése” be legyen kapcsolva.

Mi a ‘Cash Out’?

A ‘Cash Out’ funkció használatával a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheted nyereményed kifizetését, így garantált profithoz juthatsz, vagy csökkentheted esetleges veszteségeidet.
Ha a fogadásod megkötésekor a fogadószelvényeden látod a „Cash Out” címkét, akkor ez jelzi, hogy a Cash Out funkció elérhető lesz az adott meccsen. Miután megtetted a fogadásod, a „Fogadási előzmények”-ra kattintva használhatod ezt a funkciót. Ekkor látni fogod mennyi pénzre válthatod be fogadásod. Ha ezt az opciót választod, fogadásod lezárásra kerül, a megadott összeget pedig azonnal jóváírjuk számládon.

Hogyan ellenőrizhetem az Unibet fiókomat?

Miután megnyitotta az Unibet fiókoját, minden alkalommal üzenetet fog kapni (sárga alapon fekete), amikor bejelentkezik: “Kedves XY, kérjük, azonosítsa fiókját a játék folytatásához”. Ez azt jelenti, hogy ellenőriznie kell a fiókját. Csak annyit kell tennie, hogy feltölt egy képet, egy érvényes azonosítóval, és igazolja a címet egy közüzemi számlával a nevében (beleértve a mobilszámlát is).

Kaphatok bónuszt?

Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000FT értékû bónusz. A bónusz „cashback fogadás” elve szerint mûködik. Az aktuális ajánlatok a Bónuszok oldalon érhetőek el. Továbbá a Promóciók oldalon tudsz böngészni az aktuális ajánlatok között.