Sportfogadas Tippmix

Bitcoin ismertető 2021! Fogadás Bitcoinnal? Íme azon fogadóirodák, amelyek elfogadják a Bitcoint!

Bitcoin ismertető 2021: olyan fogadóirodákat keresel, amelyek elfogadják a Bitcoint? Annak ellenére, hogy a magyar játékosok számára nem létezik túl sok olyan fogadóiroda, amelyik elfogadná a kriptovalutákat, egyre nagyobb érdeklődés tapasztalható ezen fizetőeszköz iránt úgy a játékosok, mint a fogadóirodák részéről.
A Bitcoinnal fogadás sok előnnyel jár, mint a magasabb fogadási tétek és emelkedett bónuszok. Emellett ott van még az anonimitás előnye is, amely szinonima a Bitcoinnal. Nem az összes fogadóiroda engedi meg a 100%-os anonimitást, de vannak, amelyek igen és ez fontos, ha nem akarod, hogy a fogadóirodák tudják a kiléted.
Ha Bitcoinnal kereskedsz és szeretnéd azt elkölteni, akkor a Bitcoinos fogadások biztos jó lehetőséget kínálnak.

Fogadóirodák, amelyek elfogadják a Bitcoint!

Bemutatjuk a legjobb törvényesen működő magyar fogadóirodákat, amelyek elfogadják a Bitcoint. Azt láttuk, hogy sokan ajánlják a Melbet fogadóirodát is, hiszen azzal szerzett nevet, hogy elsők között fogadta el a kriptovalutákat. A mi tapasztalataink a Melbet-tel ennek ellenére nagyon rosszak voltak: visszaélésszerűen zárolt fiókok, ok nélkül törölt nyeremények, szitkozódó vevőszolgálat, gyenge szorzók és rengeteg panasz olvasóinktól erre a fogadóirodára. Mi őszinték szeretünk lenni és ezért NEM ajánljuk a Melbet-t. Cserébe viszont itt van 4 komolya fogadóiroda, amelyeknél nem volt hasonló problémánk!

BUKMÉKER

ÉRTÉKELÉS

BÓNUSZ

ISMERTETŐ

MEGTEKINTÉS

4.8/5

4.8 /5
211 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.4 /5
452 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.2 /5
116 szavazat

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.1 /5
871 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Bitcoinos sportfogadások

A Bitcoint 2009-ben alkották meg, azóta pedig a legismertebb kriptovalutává vált. Ez volt az első és 2017-ben a legértékesebb kriptovalutává vált, amikor elérte a 20.000 dolláros árat. Amikor ezt a cikket írom, 2021 februárjában, a Bitcoin közel 50.000 dollárt ér és annak ellenére, hogy az értékében nagy kilengések tapasztalhatók, a szakértők jelentős növekedésre számítanak a következő 3 évben.

Hogy működik a Bitcoin?

A Bitcoin bányászati folyamattal működik, amelyhez személyekre van szükség, akik arra használják számítógépeiket, hogy gyorsan megfejtsék a valuták kódjait. Véges számú Bitcoin létezik és ez az, ami megkülönbözteti a többi kriptovalutától. A véges számának köszönheti, hogy nagy az értéknövekedési potenciál benne, hiszen a kereslet nőhet a jövőben, míg a kínálat kimerül.

Bitcoinos fogadások előnyei és hátrányai

fogadási oldalak

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 4 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az office@sportfogadas-tippmix.com email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

VIP TIPPEK

Online fogadás oldalak

*Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

bitcoin Következtetés

A Bitcoinos fogadások egy új módja a nagy nyeremények szerzésének az online fogadóirodák világában. Az kiemelkedő biztonság előnye és a plusz ellenőrzések hiánya a Bitcoint elfogadó online fogadóirodáknál, komoly érvek a használata mellett.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bitcoin GYIK

Jó Bitcoint használni a sportfogadásokra?

A legtöbb olyan fogadóiroda, amelyik elfogadja a Bitcoint, gyengébb licenccel rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy egyik olyan iroda sem megbízható, amelyik elfogadja a Bitcoint. Ezen az oldalon 3 komoly fogadóirodát ajánlunk, amelyek törvényesek és nagyon kedveltek a magyar játékosok köreiben.

Melyik oldal kínálja a legmagasabb bónuszt a Bitcoin esetében?

A legmagasabb bónuszt a Campobet kínálja. Ez a bónusz 120%üos az első befizetés alkalmával 50.000 forintig!

Melyik a legjobb elektronikus pénztárca a Bitcoinos sportfogadásokhoz?

A legjobb Bitcoin pénztárcák a Binance, a Coinbase Pro és a Bittrex.

Melyik a legjobb fogadóiroda, ahol Bitcoinnal fogadhatunk teniszre?

Melyik a legjobb fogadóiroda, ahol Bitcoinnal fogadhatunk teniszre?
Saját tapasztalatomból és a Betinia-t ajánlom. Nagyon jók a szorzók teniszre, élőben is fogadhatsz és sok a promóció, bónusz erre a sportágra.

Egyéb fizetési módok