Sportfogadas Tippmix

A legjobb alkalmazások fogadásokhoz

A legjobb fogadói alkalmazásokat keresed? A technológia korszakában a mobiltelefon vagy a tablet elengedhetetlen készülékek! A fogadóirodák alkalmazkodtak ehhez az irányzathoz és óriási pénzösszegeket költenek mobil alkalmazásokra, azért, hogy a fogadási élményt a legkellemesebbé tegyék. Természetesen nem mondható az összes applikáció jónak, éppen ezért, összeállítottam egy listát a magyar fogadók által elérhető legjobb alkalmazásokról, valamint néhány fontos információról, ami a mobil eszközök használatához lehet hasznos.

A legjobb alkalmazások fogadásokhoz

ISMERTETŐ

Üdvözlő bónusz 100% akár 10.000Ft

Hogyan választottam ki a legjobb alkalmazásokat?

A listát a tapasztalt fogadókból álló csapatunk állította össze, olyan különböző kritériumok alapján, mint:

Az alkalmazás elérhetősége úgy iOS-en, mint Androidon
Mennyire könnyű az alkalmazás használata és mennyire kellemes a dizájnja
Technikai szempontok: betöltési idő, mennyire stabil az alkalmazás, vannak-e hibák stb.
Mennyire intuitív az alkalmazás és mennyire könnyű megtalálni és elérni a sporteseményeket
Milyen egyedi tulajdonságai vannak az alkalmazásnak: személyre szabhatóság, lehetőség bejelentkezve maradni fiókunkba, automatikus értesítések beállításának lehetősége stb.
Az applikáción belüli élő közvetítések elérhetősége és ezek minősége

Miért job egy alkalmazás, mint a mobilra optimalizált weboldal?

Bejelentkezve maradhatunk hosszabb időre, míg a weboldal esetén néhány óránként ezt újra és újra meg kell tenni

Néhány esetben az alkalmazás gyorsabban betöltődik, mint a mobil weboldal, főleg, ha megfelelően van optimalizálva

Az applikáció stabilabb, kevesebb megszakítással vagy hibával

Néhány ilyen alkalmazás esetében vannak egyéni opciók, melyek segítségével riasztásokat állíthatunk be és értesítéseket kaphatunk azokról a mérkőzésekről, amelyekre fogadtunk (arról, hogy épp nyertes vagy vesztes a szelvényünk), esetleg az épp aktuális bónuszokról és promóciókról stb.

Azok az online fogadóirodák, melyek kínálatában szerepelnek az élő közvetítések, lehetővé teszik ezek követését a mobil alkalmazáson keresztül is. Ez a lehetőség általában hiányzik a mobilra optimalizált weboldal esetében, főként, ha Iphone-on próbálkozunk.

Lehetnek más opciók is, amelyek csak az alkalmazásból érhetők el. Például, ha egy fogadóiroda lehetővé teszi a hangutasításra történő fogadást, ez csak az applikáción keresztül fog működni.

Néhány bónusz és promóció csak az alkalmazásból érhető el.

Mindent egybe vetve, azt javasoljuk, hogy olyan fogadóirodát válasszatok, amelynek van úgy mobil alkalmazás, mint mobilra optimalizált weboldala. Így biztosak lehettek abban, hogy mindig a lehető legjobb fogadási élményben van részetek, bárhol is legyetek és bármilyen eszközt is használjatok. Íme a mi kedvencünk:

UNIBET
Folyamatosan a legjobb szorzók és promóciók!

Üdvözlő bónusz 100% akár 10.000Ft

Ha vetünk egy pillantást azokra a honlapokra, amelyek több, mint 100 fogadóiroda szorzóit hasonlítják össze, azonnal feltűnik, hogy az Unibet a lista tetején foglal helyet. Ez az egyik oka annak, hogy profi fogadók az egész világból rendelkeznek itt felhasználóval.
Évente élőben nézhetsz és fogadhatsz több ezer sporteseményre az Unibetnél.
Az Unibet applikációja gyorsan letölthető és telepíthető, így gyorsan megkaphatjuk a legjobb szorzókat és HD minőségű élő közvetítéseket.

Az Unibet TV elérhető azoknak a játékosoknak, akik be vannak jelentkezve és van pénz Unibet számlájukon. Ha nincs pénz a számládon, akkor is nézheted az élő közvetítéseket abban az esetben, ha az elmúlt 24 órában kötöttél legalább egy fogadást náluk. Nagyon sok a legjobb mérkőzések közül élő kommentárral rendelkezik, így pontosan tudhatod, hogy mi is történik.

Hogyan töltünk le egy fogadói alkalmazást

Az emberek a hatékonyságuk miatt szeretik az alkalmazásokat. A sportfogadásokhoz szükséges alkalmazások mindegyike, amelyik ebben a cikkben szerepel, ingyenesen letölthető, ugyanazokat a lépéseket követve. A legnépszerűbb felületekre való letöltést írtam le (iOS és Android).

Alkalmazások letöltése iOS eszközökre

Könnyebb iOS-re (iPhone és iPad) letölteni a fogadóirodák alkalmazásait, mint Androidra. A leggyorsabb módja, ha megnyitjuk az App Store-t és beírjuk a kívánt fogadóiroda nevét. A lenti keresés eredményeként megtaláljátok az alkalmazásokat (néhány fogadóiroda külön alkalmazással rendelkezik sportfogadásra, kaszinóra, pókerre stb.) és telepíthetitek eszközötökre. A folyamat befejeztével megnyithatjátok az alkalmazást és bejelentkezhettek, vagy készíthettek új felhasználót.

Alkalmazások letöltése Androidra

Android eszközökre a letöltés valamivel nehezebb, de ne aggódjatok, ha követitek a lenti lépéseket, nem lehet probléma. Mielőtt bármi egyebet is csinálnátok, változtassátok meg az alábbi beállításokat eszközötökön:

Nyissátok meg a Beállítások -> Biztonság menüt.
Keressétek ki az ismeretlen alkalmazások telepítése menüpontot és állítsátok aktívra.
Ennek segítségével a Google Play-en kívülről is telepíthettek alkalmazásokat. Ez azért szükséges, mert a Google nem engedélyezi a szerencsejáték-alkalmazások megosztását. A következő lépés a böngésző megnyitása, ahova a fogadóiroda címét kell beírni. Nyissátok meg a mobil oldalt és keressétek ki a mobil alkalmazás menüpontot (néhány fogadóiroda esetében az oldal felső részén találunk egy linket a letöltéshez). Miután megtaláltátok a kívánt applikációt, kattintsatok rá. A letöltés befejeztével, nyissátok meg a letöltéseket tartalmazó mappátokat. A .APK file-ra kell kattintanotok a telepítés elkezdéséhez. Ha ez kész, megnyithatjátok az alkalmazást.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 6.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas-tippek.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba. A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 88%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja.