Sportfogadas Tippmix

Online Póker Oldalak Magyarországon 2021 & Póker stratégiák

Pókerezni jó, online pókerezni még jobb, hiszen mindig újabb és újabb ellenfelekkel szemben tökéletesítheted tudásodat. A komolyabb online póker játéktermek ugyan alapvetően fizetősek, de ha csak játszani és gyakorolni szeretnél, és nem akarsz részt venni szerencsejátékban, akkor is számtalan lehetőséged van. Az alábbiakban az online póker játékokkal most ismerkedőknek adunk tanácsokat. A póker kétségtelenül a legversenyképesebb és egyben a legnépszerűbb kártyajáték. Ez egy olyan játék, amelyet más emberekkel szemben játszhatsz (bár vannak olyan verziók, ahol egy osztó ellen játszanak), és veszteségük általában a te nyereséged, vagy fordítva. Ismerd meg a póker alapjait!

Magyarországi Játékosokat Is Fogadó Legjobb Online Póker Oldalak Ranglistája - 2021

200€ Poker Bónusz + UNIBET OPEN TICKET + FREEROLL TICKETEK

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Játékok: Holdem, Omaha, Spin, SNG, MTT

4.8
4.8/5

BEFIZETÉSI BÓNUSZ: 100% MAX. $600, AKÁR HÁROM RÉSZLETBEN

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Holdem, Omaha, SNG, HU SNG, MTSNG, Holdem HU CG

4.7
4.7/5

Online Póker Oldalak Magyarországon 2021

A kaszinó szoftverfejlesztők, mint például a Microgaming vagy a Playtech valójában saját póker kliensekkel rendelkeznek. Néhányan közülük hatalmasok és néhány nagy online kaszinó használja, amelyek különböző termékeket kínálnak. Más online kaszinók úgy döntöttek, hogy saját kis póker klienst kínálnak, ahol kevesebb játékos található, de a hangulat sokkal inkább intimebb.

Ha az egyik kedvenc online kaszinóink póker klienseket (és bármilyen más pókerformát) kínálnak, akkor mindig biztos lehetsz abban, hogy megemlítjük, beleértve, hogy melyik klienst kapod. Némelyikük hihetetlenül népszerű és mindig jó választás a számodra, függetlenül attól, hogy melyik kaszinóban vagy. Azonban egy másik szempont, amelyet a legjobb online kaszinó vagy póker kliens kiválasztásakor figyelembe kell venni, az a bónuszok rendelkezésre állása, beleértve a pókerjátékosok üdvözlő bónuszait és promócióit. Olvasd el ismertetőinket, majd látogasd meg a kaszinókat, hogy megtudd, melyik felel meg a legjobban.

UNIBET

200€ Poker bónusz + unibet open ticket + freeroll ticketek

Az Unibet Poker európaszerte ismert vállalat mind a sportfogadás és kaszinó, mind a póker területén. A mezőnyminőség az utóbbi időben egészséges balanszban van, többek közt a segédszoftverek blokkolása és egyéb, a rekreációs játékosokat segítő bevezetés miatt. Jó hatással szolgál a mezőnyre nézve az is, hogy sok sportfogadó ügyfél, előszeretettel kipróbálja magát az alacsonyabb tétes játékokban időközönként. Az Unibet Poker asztalainál európai játékosokkal találkozhatunk, hiszen a terem az Egyesült Államok játékosait nem fogadja. Minden asztal euró alapú.

A pókerplatform mindennapos készpénzes asztalokat tartalmaz, valamint egy sor asztali és többasztalos verseny teljes skáláját. A site saját szárazföldi rendezvényeit is közvetíti, amelyekhez közvetlenül vagy a versenyeken és promóciókon keresztül csatlakozhatunk. Egy kisebb pókeroldalon elvárt szolgáltatásokhoz, az Unibet online pókertermében mindent megtalálhatunk, amit egy szabadidős oldalról kérhetünk.

POKER STARS

Befizetési bónusz: 100% max. $600, akár három részletben

A PokerStars jelenleg messze a legnagyobb online póker terem, piaci részesedése több mint 40%. A PokerStars kezdetektől fogva teljesen független, nem tagja egyetlen póker hálózatnak sem.

A terem szoftvere is kimagaslik a mezőnyből. Gyors, megbízható, sok beállítási lehetőséggel és több asztalos játék támogatással rendelkezik. Szoftverének használhatósága és grafikája nem sokat változott az utóbbi időben, ami egyébként egy jó pont, hiszen a PokerStars mindig is jól áttekinthető asztalokat kínált, így ezt csak előnyére lehet felhozni. Az utóbbi idők legnagyobb újdonsága, vagyis az átméretezhető pókerasztalok természetesen itt is elérhetők. A megfelelő asztalok kiválasztásához különböző szűrők (filterek) nyújtanak segítséget, ahol akár azt is beállíthatjuk, hogy normál sebességű vagy gyors asztalra szeretnénk beülni.

A terem egyetlen hátrányaként említhető, hogy a többi teremhez képest jobb képességű ellenfelekkel találkozhatunk az asztaloknál.

Poker Oldalak 2021 - Hogyan Kell Játszani?

Nyilvánvaló különbségek vannak a pókerben attól függően, hogy milyen verziót játszol, bár az alapvető játékmenet meglehetősen hasonló a teljes fórumon. Mivel a Texas Hold’em a legelterjedtebb verziója a játéknak, bárhol játszható, ezért erre alapozzuk bevezetésünket a játék terén.
A Texas Hold’em pókert mindig asztalon játszák („teljes kör” a Texas Hold’emben), 9 vagy 10 játékosig, vagy akár kevesebbel is. Mindig van valaki, aki kezeli a kártyákat. Sok póker verziónál az osztónak (Dealer) rendelkezésére áll egy gomb, az “osztó” szóval jelezve, hogy melyik játékos játsza az osztót. Az osztó pozíciója minden kéz után az óramutató járásával megegyező irányban az asztal körül mozog.

A licitkör (flop)

A Texas Hold’em és a hasonló póker verziókban léteznek közös kártyák. Ezek középen helyezkednek el, a színükkel minden játékos felé. Minden játékos között osztozik, ami azt jelenti, hogy lényegében minden játékos az asztal körül “tartja” ezeket a kártyákat. De ez általában az a két kártya, amelyet minden játékos egyedül tart, ami a végén határozza meg a kezét.

A flop akkor történik meg, amikor az osztó három közös kártyát helyez el középen. Miután a flop megtörtént, minden játékosnak el kell döntenie, hogy mi legyen a következő lépés:

Passzolás – Nem tesz fogadást, és átadja a stafétát a következő játékosnak.
Nyitás – Megteszi a nyitótétet, a limitszabályok szerint.
Tartás – Tartja a tétet, vagyis megegyezik az előző játékos tétjével.
Emelés- Emeli az előző játékos tétjét.
Eldobás – Eldobja a kezében lévő kártyákat.
A turn és a river (harmadik és negyedik licitkör)

A játéknak még nincs vége, hacsak csak egy játékos döntött úgy, hogy eldobja kártyáit, ami valószínűtlen esemény. Ehelyett az osztó foglalkozik a negyedik kártyával, “turn” néven. Ismét, az összes többi játékos eldönti, hogy melyik akciót választja. A lehetőségek megegyeznek a fentiekkel. A végső és az ötödik kártyát “river” néven nevezik. És ismét az összes többi játékos eldönti, melyik akciót szeretné végrehajtani. Ha egynél több játékos maradt a játékban ezen a forduló végén, lezajlik a kártyák kiterítése.

A kártyák kiterítése

Ha az összes többi játékos megtartotta kártyáit, mielőtt az utolsó az akciót befejezné, akkor a legutolsó állása lesz a végső, győztesként. Nem történik meg a kártyák megmutatása. De ha két vagy több játékos még mindig a játékban van, akkor a kártyák kiterítése fogja eldönteni, ki lesz a győztes. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek meg kell mutatnia a két kártyáját, és a győztest a kezük értékének megfelelően határozzák meg.

Poker Oldalak

Színsor (straight flush) – Itt öt egymást követő azonos színű kártyalap van (kőr, treff, káró, pikk). A legmagasabb szekvencia nyeri a potot, abban az esetben, ha két játékosnak is színsora van. A legjobb kéz itt a royal flös, tíztől ászig.

Poker Oldalak

Póker (four of a kind) – Négy ugyanolyan értékű kártya. Ismét a magasabb értékű kéz nyer, ha két játékosnak is pókere van. A legmagasabb itt négy ász lenne.

Poker Oldalak

Full (full house) – Három azonos értékű kártya kombinálható egy párral. A legmagasabb három egyező kártya nyer, ha két játékos fullal rendelkezik – 99966 üti a 88877-et. A közösségen alapuló póker játékban, mint például a Texas Hold’emben, ahol három közös kártyát tarthat a közösség, két egyező kártya határozza meg a győztest. Tehát a 88866 megveri a 88855-öt.

Poker Oldalak

Szín (flush) – Öt azonos színű kártya. Nincs szükség arra, hogy bármilyen sorrendben legyenek. A legmagasabb rangú kártya határozza meg a győztest, ha két embernek is flösse van. Az ász, a legmagasabb rangú kártyaként üti egy másik játékos királyát.

Poker Oldalak

Sor (straight) – Bármelyik kártya lehet ennek a sornak a része, de a kártyáknak sorrendben (4, 5, 6, 7, 8 vagy 9, 10, J, Q, K) kell lennie. A legmagasabb rangú kártya határozza meg a győztest.

Poker Oldalak

Drill (three of a kind vagy set) – Három egyező kártya (azonos rangú). A legmagasabb rangú három kártya határozza meg a győztest, ha két játékosnak is drillje van.

Poker Oldalak

Két pár – A játékosok két pár azonos lapot tartalmazó kártyát tartanak. A legmagasabb értékű páros nyer, ha két játékosnak is két párja van. De ha ez a két pár azonos is, akkor az ötödik kártya rangja lesz a döntő, amely meghatározza a győztest.

Poker Oldalak

Egy pár – Két azonos kártya, három véletlenszerű kiegészítő kártyával. Ismét a legmagasabb rangú páros nyer, hacsak mindkét játékos ugyanolyan rangút nem kap, ebben az esetben a legmagasabb rangú harmadik kártya fogja meghatározni a győztest.

Poker Oldalak

Magas lap (high card) – Ha a többi kombináció egyikét sem sikerült elérni (mivel lényegében egy játékos gátolta az utat az osztáshoz), akkor a legmagasabb rangú kártyájukra játszanak. És igen, ha semmi más nincs, mint egy ász a kezedben a kártyák kiterítésénél, és senki másnak nincs semmi jobb, akkor nyerhetsz egy ásszal.

Póker Változatok

Bár sok különböző pókerjáték létezik, alapvetően három fő variációra oszthatjuk őket: Draw póker, Stud póker és Community Card póker. Megmutatjuk a különbségeket.

Poker Oldalak

Draw póker

A draw pókerben a játékosok teljes kézzel játszanak, mindegyik kártyánál színnel lefelé. A játékosok maguknál tartják a kártyáikat, és képesek egy bizonyos számú kártyát kicserélni játéktól függően, hogy javítsák a kezüket.
Five Card Draw – A legnépszerűbb és legismertebb verzió az ötlapos póker. A játékosok öt lapot kapnak lefelé fordítva, és elkezdenek téteket elhelyezni. Az első forduló után a játékosok helyettesítik az általa választott kártyák számát és újra fogadnak. Ez a visszadobás és a húzás második fordulója, valamint további fogadások követik. A kártyák kiterítése az utolsó lépés. A legmagasabb rangú kéz nyer, és itt hagyományos a rangsor..
.
Badugi – Négy kártyával és nagyon különböző kézosztályokkal játszott, ahol minden kártyának van egy másik rangja és kártyaszíne. Nem illeszkednek a megfelelő színek vagy párosok..
.
Baduci – Öt kártyával játszott, de Badugi és 7 low hand rangsorban. A pot osztott, mert a kezek a két póker verzió rangsorában vannak..
.
Kalifornia Hi/Lo – Úgy játszák, mint a Baducit, de egy joker marad az asztalon, mint egy vadkártya, ami azt jelenti, hogy helyettesíthet minden rangot vagy színt.

Poker Oldalak

Stud Poker

A stud pókerben a játékosok kártyákat kapnak színükkel felfele, és lefelé is. Ez általában mindkettő kombinációja, a játszott verziótól függően.
Seven Card Stud – A hagyományos kézosztályokat használják. A játékos két arccal lefelé fordított kártyák kap, majd elhelyezi a tétet, majd egy lapot színnel felfelé, ezt követi egy másik licitkör. Ez megismétlődik, amíg a játékosok hét kártyát nem tartanak, és a játék befejeződik.

Six/Five Card Stud – Ugyanaz, mint a hét kártyalapos verzió, de az utolsó egy-két kártyát illetően, hiányoznak ebben a verzióban.

Hi/Lo Stud – Hasonló a seven card studhoz, de a pot megoszlik a játékos legmagasabb és a legalacsonyabb keze között. A kártyák a kiterítésnél szólalnak meg, és nem szükséges az alacsony kéz általi selejtezésre.

Poker Oldalak

Community card póker

Itt minden játékos kártyákat oszt meg (az asztal közepére arcukkal felfelé kicsapott kártyák), és ezek a kártyákat használva mindenki létre hoz kezeket amellett, hogy további kártyák vannak birtokukban a kezükbe rejtve.
Texas Hold’em – Amint már elmagyaráztuk, a játékosok két lapot kapnak lefelé, majd egy licitkör jön, három lapot osztanak szembe, hogy mindenki osztozzon, utána megint egy licitkör, egy másik kártya felfelé nézve, egy másik licitkör és egy végső kártya felfelé nézve. Az ütemezés egy utolsó fogadási kör után következik, amennyiben legalább két játékos van a játékban.

Omaha Hold’em – Ez hagyományos rangsorolással vagy nyolc lowball rangsorral játszható. Ha ez az eset áll fenn, akkor a játékosok egy öt lapos magas lapot és egy öt lapos alacsony lapot kapnak. A pot végül a legmagasabb és a legalacsonyabb kéz között oszlik meg. Fontos megjegyezni, hogy a játékosoknak a három közös kártyát, valamint két saját lapjukat kell használnia a kezek elkészítéséhez. A fenti verziók a legnépszerűbbek közé tartoznak, de találkozhatsz a Red Doggal is, mint másik póker verzió, a Three Card Pokerrel vagy a Caribbean Studdal. Mindezekben a verziókban más játékosok helyett valójában egy osztó ellen játszol. Ezért gyakran találod ezeket a póker verziókat az online kaszinók kaszinójátékok részlegében.

Mi Az Live Dealer Póker?

Sok online kaszinóban videopókert, kaszinó pókert és élő osztós pókert játszhatsz. Ha rendelkezésre áll egy pókerkliens, akkor is játszhatsz más játékosokkal szemben, vagy részt vehetsz a versenyeken. Ugyanis nagy különbség van az élő osztós póker és a póker között egy kliensen keresztül.

Az élő osztós póker, ahogy azt feltételezheted, a kaszinó pókeren alapul. Ahol játszol a számítógép ellen a kaszinó póker játékban, az élő osztós pókerével egy élő osztó ellen játszol. És te leszel az egyetlen, aki így tesz. Általában egyetlen kártyacsomagot játszol le, amelyet a krupié kezel. A kifizetések egy meghatározott fizetési táblán alapulnak, és a szokásos fogadási, tartás, húzási, emelési stb. lépések elvégzésére kerül sor. A kereskedő kezében lesz a kiegyenlítés, és aki a magasabb rangú kézzel rendelkezik, azé a győzelem. Lenyűgöző élményt nyújt, különösen azért, mert néhány kaszinó lehetővé teszi az osztóknak a kölcsönös beszélgetést és barátkozást velük.

Legjobb Póker Oldalak

Poker Oldalak
Online Kaszinós Népszerű RNG-S Pókerváltozatok

Válassz az alábbi poker játékok közül, vagy ha gondolod, próbáld ki az összeset amit itt találsz. Persze nálunk csak a játékok demo verzióját találjátok meg, ami azt jelenti, csak játékpénzzel fogsz játszani, és ennek megfelelően csak játékpénzt fogsz nyerni vagy veszíteni.

Casino Stud Poker ᐈ Ingyenes demó játék!
American Poker II ᐈ Ingyenes demó játék!
Póker Oldalak GYIK

Mik Az Internetes Póker Előnyei?
Az online póker egyik legnyilvánvalóbb előnye az elérhetősége. Nem számít, hogy hány óra van, vagy hogy hol vagy a világon, mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükséged, és már játszhatsz is. Az elérhető játékok és asztalok elképesztő mennyiségének köszönhetően mindig könnyen megtalálhatod a számodra tökéletes játékot anélkül, hogy hosszú várólistákra kerülnél.

Melyek A Legjobb Pókeroldalak A Versenyzéshez?
A válasz nagyon sok tényezőtől függ, többek között attól, hogy milyen versenyeket kedvelsz, mennyire vagy tapasztalt játékos, illetve hogy szórakozásból vagy megélhetésből szeretnél versenyezni. A Pokerstars.com egy valódi óriási, ahol minden nap több száz verseny közül válogathatsz. Itt aztán tényleg mindent megtalálsz majd! Egyetlen hátrányuk, hogy az alacsonyabb limiteken több ezer ellenfeled lesz, ami növeli a szórást és a ráfordítandó időt. Ugyanakkor itt a helyed, ha az igazán nagy nyeremények érdekelnek: a Sunday Millionon minden vasárnap legalább $150,000-t söpörhet be a győztes! Új játékosként egy 3 x üdvözlő bónuszra leszel jogosult. Tekintsd át még ma a Pokerstars verseny kínálatát!

Versenyekkel Is Kijátszhatom A Póker Bónuszomat?
A póker bónuszaidat versenyek révén is megszerezheted – legyen szó akár az üdvözlő bónuszról vagy a későbbi reload bónuszokról vagy egyéb promóciókról, amelyekhez pontokat kell gyűjtened. A felszabadított bónusz részlete mindig a verseny jutalékától (a fee-től) függ. Ha mondjuk egy $5 + $0,5-os tornára fizetsz be, akkor az $0,5-os fee 20-50%-a számít bele általában a bónuszodba. Minél drágább versenyre nevezel be, annál nagyobb részét szabadítod föl a függő bónusznak. A másik megoldás, ha több versenyre nevezel be egyszerre, hiszen ugyannyi idő alatt nagyobb visszatérítésre tehetsz szert.

Hogy Zajlanak A Pókerversenyek És Miben Különböznek A Cash Game Játékoktól?
Egy cash game-ben a zsetonoknak valós dollár értéke van. Mindegy, hogy egy Las Vegas-i elit klubban játszol magas téten, vagy csak néhány centes alapon valamelyik online asztalnál: a zsetonok minden egyes licitnél igazi pénzt jelentenek, vagyis 100 zseton pontosan 100 dollárt ér. A készpénzes játékok további jellemzője, hogy bármikor újratöltheted a készleted az adott limit maximumáig – ha elveszítesz egy nagyobb partit, azonnal vásárolhatsz új zsetonokat.

Hány Ellenfélre Számíthatok A Különböző Póker Tornák És Mennyi Ideig Tartanak?
Minden teremben más és más a nevezők száma. Ez függ a verseny népszerűségétől, a beülő nagyságától és még a napszaktól is. Az online termek forgalmának csúcsidejét jelenleg az európai idő szerinti esték és hétvégék határozzák meg, a termek legfőbb versenyeiket többnyire vasárnaponként rendezik meg. A világ legnagyobb internetes pókeroldalaként a Pokerstars.com még éjjelenként is 3000+ játékost vonz a $11 alatti versenyeire. A kisebb termeknél ez a szám inkább 300+, ami egy jóval kezelhetőbb mezőnyt jelent.

Online nyerőgépek
5/5

200€

Üdvözlő bónusz

LEGJBB BÓNUSZOK

SPORTFOGÁDO OLDALAK
ISMERTETŐK

SPORTFPGADÁS STRATÉGIA

BE- ÉS KIFIZETÉSI MÓDOK

ONLINE KASZINÓ

LEGJOBB ONLINE KASZINÓK

SZERETNÉL EXKLUZIV TIPPEKET MINDEN NAP EMAILEN?

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 6.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas-tippek.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba. A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben.
A VIP tippjeink 88%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja.

INGYENES JÁTÉKOK