Sportfogadas Tippmix

Visa sportfogadás 2021 - Bankkártyák online fogadási ismertető

Visa sportfogadás 2021 és Mastercard sportfogadás . A hitelkártyák, bankkártyák használata bizonyosan az egyik legelterjedtebb fizetési mód, akár online, akár kiskereskedelmi üzletekben. A MasterCard a három legismertebb és legelterjedtebb hitelkártya-márka közé tartozik. Tudj meg többet róluk itt!

Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Visa és Mastercard

BUKMÉKER

ÉRTÉKELÉS

BÓNUSZ

ISMERTETŐ

MEGTEKINTÉS

4.8/5

4.8 /5
211 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.7 /5
1305 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.6 /5
98 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.5 /5
317 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.4 /5
452 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Bankkártyás Online Fogadási - A Visáról

A Visa egy olyan vállalat, amely megkönnyítik az elektronikus pénzátutalásokat világszerte, ami többnyire hitelkártyákkal vagy bankkártyákkal történik, amelyeket a Visa által partnerként bevont bankok adnak ki.
A Visa valójában nem kártyákat, hiteleket, árfolyamokat vagy díjakat bocsát ki, hanem lehetővé teszi a pénzintézeteknek a márkás fizetési termékekkel való ellátását, akik ezután felkínálják ügyfeleiknek hitel-, terhelési vagy előre fizetett programok keretein belül.

Hogyan működik?
Általában hitelkártyát vagy bankkártyákat igényelhetsz a privát bankodnál, de vannak olyan hitelkártya-kibocsátók is, amelyek kizárólag hitelkártyákat kínálnak, ahol nem lesz semmilyen bankfiókod, egy hitelkártya-fiókként. A Visa kártyák két fő formája: hitel- és betéti kártya. Megmagyarázzuk az alábbiakban a különbségeket.

Visa Hitelkártya

Ha bankod vagy hitelkártya-intézményed hitelkártyát ad neked, akkor az azt jelenti, hogy nem költesz pénzt a saját forrásaidból, amikor vásárolsz, akár online, akár egy kiskereskedelmi üzletben. A bank vagy a hitelkártya kibocsátója ténylegesen kifizeti a számlát neked.

A hónap végén egy számlát kapsz, amely felsorolja az összes hitelkártya tranzakciót, összefoglalja a teljes összeget, és megkér, hogy egy bizonyos összeget azonnal fizess ki. A legtöbb ügyfél a bank kérésére meghatározott részletekben fizeti ki a hitelkártya számláját. A bank vagy a hitelkártya kibocsátója kamatköltséget is hozzáad a visszatérítéshez. Ezek általában különbözők, bankonként változnak, és mindig szerepelnek a hitelkártya feltételei között ezek.

Visa Betéi Kártya

A Visa bankkártyát a privát bankod adja ki, és a szokásos ATM kártyájának egyfajta másik változata. Még nem minden banknak van betéti kártyája, de ez mindegy is. Míg a Visa betéti kártya megjeleníti a Visa logót, és nagyon hasonlít a Visa kártyára, amikor online vásárolsz, a pénz ilyenkor csak a bankszámládon lévő pénzeszközökből származik. Itt nem áll rendelkezésre hitel, és a kártyád használata során legfeljebb túllépheted a kereteidet. Így a kártya használatakor nem számolnak fel kamatot, és gyakrabban a fizetések is ingyenesek.

Visa Prepaid kártya

Ez a Visa-kártyák harmadik formája, és csak a kártyán előre fizetett összeget tartalmazza, de valójában nem kapcsolódik más fiókhoz. Ezt a kártyát bármilyen más előre fizetett kártyához hasonlóan feltöltheted, és online vásárlásokra is felhasználhatod, ahol a Visa kártyák rendelkezésre álló fizetési lehetőség.

fogadási oldalak
fogadási oldalak

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 4 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az office@sportfogadas-tippmix.com email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

VIP TIPPEK

Online fogadás oldalak

*Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Visa sportfogadás: Betétek és kivonások

A Visa által az online kaszinókban történő betétek és kifizetések végrehajtása nagyon egyszerű. A pénztárra kell kattintanod, a betét befizetéséhez a Visát kell kiválasztanod, majd válaszd ki a befizetni kívánt összeget. Ezután megkérnek, hogy add meg a 16 jegyű számodat és a biztonsági kódot a kártya hátuljáról, és tovább.

A Visa azt is lehetővé teszi, hogy az online kaszinó számlájáról kivonásokat kérj a hitelkártyád vagy bankkártyád számlájára, mindkettő lehetséges. Ismét választd a Visát, mint opciót, majd engedélyezd a kaszinó alapokból történő kivonást.

A fő hátránya bizonyos ügyfelek számára az, hogy be kell írni a hitelkártya adatait, ami nem mindenki számára kényelmes.
Emellett néhány online kaszinó díjat számít fel a hitelkártyák használatakor, bár szerencsére nincs befizetési díj.

Visa sportfogadás: Bónuszok és egyéb előnyök

A Visa használata fizetési módként általában minden online kaszinóban elérhetővé teszi számodra a bónuszkínálatot. Soha nem tapasztaltunk korlátozásokat, amikor a Visa használatával befizetést helyezünk el az online kaszinó bónuszok igénybevételéhez. Ugyanakkor soha nem láttunk olyan különleges bónuszajánlatokat, amelyek hitelkártya- vagy Visa-felhasználókra irányulnak.

Mégis, minden bizonnyal előnye, hogy a Visát használhatod anélkül, hogy kizárnának a bónusz ajánlatokból, és felhasználhatod a betétekre és a kivonásokra.

Másik előnye az a tény, hogy a Visa a világon szinte bárhonnan elfogadott. Nagyon biztonságos és minden ügylet nyomon követhető. A csalárd tevékenységek kiszűrését biztosítják, és a legtöbb hitelkártya-kibocsátó nyomon követheti a szokatlan vásárlásokat vagy a kiadási szokásokat, és kérni fogja, hogy erősítsd meg azok érvényességét. Általában a tranzakciós díjak alacsonyak a hitelkártyák esetében, de szem előtt tartják a felmerülő érdeklődést, ami bizonyos bankok és hitelkártya-intézmények számára tiltható.

Mastercard fogadás

MasterCard többnemzetiségű pénzügyi szolgáltatási együttműködés. Elsősorban a kereskedők és a hitelkártyát kibocsátó bankok és hitelszövetkezetek között folyósítják a kifizetéseket. A MasterCard a bankok és a hitelkártya-kibocsátók által engedélyezett márka, és ezt hitel- és betéti kártyáikon is feltüntetik.

Hogyan működik?
Általánosságban véve az ügyfelek bankkártyájukért a saját bankjuknál jelentkeznek, bár vannak olyan hitelkártya szervezetek, amelyek csak a bankszámládhoz nem kötött hitelkártyákkal foglalkoznak. Itt csak hitelkártya fiókod lesz. A MasterCard a klasszikus hitelkártyákról ismert, és az elmúlt években egyre többet hallani előrefizetett bankkártyáikról.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A VISA ÉS MASTERCARD
MasterCard hitelkártya

A hitelkártya számlákon nincs szükség saját pénzeszközökre. A kiskereskedelemben vagy az online vásárlásnál igénybe vehető a hitelkártya, és a hitelkártya kibocsátója ezt követően fizeti ki a számlát.

Végül rendszerint havonta egyszer kapsz egy számlát a hitelkártya-társaságtól vagy banktól, amely felsorolja a nemrégiben végrehajtott ügyleteket, és megad egy bizonyos összeget, amelyet a lehető leghamarabb be kell fizetni. A hitelkártyáknak általában van egy limitjük, amennyit költhetsz, és rendszeres visszafizetésekre van szükség ahhoz, hogy jó hitel pontszámot szerezz. Továbbá, amikor visszafizeted a hiteleket, amivel tartozol a hitelintézetnek, általában kamatot is felszámolnak. Ez az összeg kissé eltérhet a különböző hitelkártya kibocsátók vagy bankok között, attól függően, hogy milyen előnyökkel jár a hitelkártya.

MasterCard előrefizetett bankkártya (prepaid)

Ez egy előre fizetett kártya, amellyel interneten vagy az áruházakban vásárolhatsz, és hasonló módon használhatod, mint a hitelkártyát, mert rendelkezik egy 16 jegyű kóddal, amely az online vásárláshoz szükséges. Az előrefizetett kártya megjeleníti a MasterCard logót, mert a vállalat áll az ilyen kártyák használata mögött.

Több pénzt is tudsz tölteni egy ilyen kártyára, különösen akkor, ha rendszeresen használod, de nem szeretnél hitelkártyát és kamatot fizetni. Az előrefizetett MasterCardot olyan pénzzel terhelik, ami már el lett rajta helyezve, vagyis csak a rendelkezésre álló pénzeszközöket használhatod.

Bónuszok és egyéb előnyök

A MasterCard fizetési módként történő felhasználása leggyakrabban azt jelenti, hogy csak a kaszinó esetleges bónuszajánlatait tudod használni, amik épp elérhetőek. A MasterCard felhasználókat ritkán, ha valaha is, korlátozzák a bónuszok igénybevételében, és a MasterCard kártyás felhasználók számára semmi esetre sincsenek korlátozások.

Emellett a MasterCardot széles körben elfogadják fizetési opcióként, nem csak az online kaszinókban. Az ügyletek biztonságosak és szerepelnek a havi számlákon, vagyis mindig tudni fogod, hogy mennyit költöttél.

Az alkalmazható tranzakciós díjak nem feltétlenül túl magasak a hitelkártyák esetében, de fontos, hogy figyelmet fordíts a kamatlábakra, amelyek alkalmazását kényszerítheti a hitelszövetség. Eltérők lehetnek a bankok és a hitelkártya-kibocsátók között, és míg egyesek vonzó előnyöket kínálnak, ezek nem fogják meghaladni a felszámított kamatot.

Egyéb fizetési módok