Sportfogadas Tippmix

Skrill pénz fogadás 2021. Elektrónikus pénztárca online fogadásokra

Skrill pénz fogadás 2021. A Tippmix megmutat mindent amit tudnod kell a Skrill-ről – elektrónikus pénztárca online fogadásokra, mely segít banki adataidat biztonságban tudnod! A Skrill, régebbi nevén Moneybookers, az egyik legismertebb és legbiztonságosabb online fizetési módszer a világon. Egy egyszerű email címmel és jelszóval bárki, a világ bármelzik pontján azonnal küldhet és kaphat pénzt. Már az első évben a Skrill az európai piacon is engedélyt szerzett, majd a következő években a gigantikus Ebay-el is szerződést kötött. 2010-ben a céget oriási növekedéssel rendelkező brand-ként ismerték el az Egyesült Királyságban. A Skrill-ről készült értékelés előtérbe helyezi ennek a fizetési módnak az előnyeit és hátrányait.

Ezt a rövid történelmet azért írtuk le, hogy megmutassuk, hogy az online pénztárca egy komoly eszköz, ami gyorsan fejlődött és egy biztos megoldás az online fizetésekre. A Skrill-nek FSA engedélye van, így eleget tesz a legszigorúbb pénzügyi előírásoknak.

Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Skrill

BUKMÉKER

ÉRTÉKELÉS

BÓNUSZ

ISMERTETŐ

MEGTEKINTÉS

4.9/5

4.9 /5
448 szavazat

100% akár 15.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8 /5
211 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.7 /5
1305 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.6 /5
98 szavazat

100% akár 20.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.5 /5
317 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.4 /5
452 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.3 /5
709 szavazat

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.2 /5
116 szavazat

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.1 /5
871 szavazat

100% akár 15.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Skrill pénz fogadás 2021: mi a Skrill?

Skrill (nyiss egy számlát most) egy elektrónikus pénztárca, mely által különböző tranzakciókat és fizetéseket lehet lebonyolítani interneten keresztül. Pontosabban, betehetünk pénzt a Skrill számlára, felhasználva más fizetési módokat (kártyák, átutalás, Paysafecard, stb), és ezt a pénzt biztonságban felhasználhatjuk az online költségekre. Ugyanakkor használhatjuk ezt a fizetési módot pénz átutalásra egy másik felhasználó felé, vagy arra, hogy mi kapjunk pénzt mástól. Tudom, hogy elsőre kicsit banálisan hangzik és egy egyszerű közvetítőnek tűnik a fogadó iroda és a pénzed között, de amikor elérsz a 4. ponthoz, látni fogod, hogy vannak komoly indokok amiért érdemes ezt a fizetési módot használni.

Jelenleg a Skrill az egyik leggyakrabban használt fizetési mód a világon, a Paypal mellett. A különbség a Paypal és a Skrill között, ami érint minket, az az hogy szinte mindegyik online fogadó iroda a Skrill-t használja a befizetésekre és kifizetésekre, míg a Paypal-t sehol sem használják.

Skrill történelem (Moneybookers)
2011-ig Moneybookers néven futott, a következő évben már megtörténtek az első online utalások is. Az első három évben több mint egy millió ügyfélre tettek szert. 2007-ben az Inverstcorp Technology Partners megvásárolta őket. A weboldal fejlesztése folytatódott, 2008-ban már több mint hat millió felhasználójuk lett. Ilyen nagyszámú ügyfélkörrel a Moneybookers 2009-ben úgy döntött, hogy saját előre kifizett kártyát fog kiállítani, a Prepaid MasterCard-ot és ugyanabban az évben kezdte együttműkődését az eBay-el is. Szintén 2010-ben a Moneybookers elérte a 20 millió ügyfelet, illetve 100.000 kereskedő fogadta el ezt az online pénztárcát. 2013-ban véglegesen megváltozott a neve Skrill-re, az új Skrill weboldal elindításával. Ugyanabban az évben a cég megvásárolta a Paysafecard-ot. Jelenleg a Skrill-en keresztül 40 pénznemben és 200 országban lehet fizetéseket kivitelezni. Az elektrónikus pénztárcának 36 millió ügyfele van és 156.000 kereskedő fogadja el mint fizetési módot.

Skrill pénz fogadás 2021: regisztráció

Skrill fiókot, illetve számlát nyitani nagyon egyszerű, ki kell tölteni egy űrlapot a személyes adatokkal, mint bármely más oldalon, ahol fiókot nyitnál. Bejelentkezni a fiók létrehozásakor használt email címmel és jelszóval kell. Röviden ilyen opciókat találsz az oldalon:

Az oldal jobb oldalán három opciót találunk: befizetés (Feltöltés), pénz felvétel (Kifizetés) vagy küldhetünk pénzt egy másik Skrill felhasználónak (Pénz utalás)
Az “Összes tranzakció” megmutatja az általunk végzett összes tranzakciót
A “Kártyák és bankszámlák” fül alatt hozzáadhatunk egy kártyát vagy egy bankszámlát. Miután hozzáadtunk egy kártyát, egy szimbólikus díjat kell befizetni, amit utólag visszakapunk. A kártya aktiválásához be kell mennünk a bankba és kérjünk egy banki kivonatot (ezt ki lehet kerülni ha van internet banking-ünk), melyen találunk egy kódot a Skrill tranzakció mellett. Bemásoljuk a kódot a Skrill fiókba az adott kártyához, majd a kártya aktiválódik.

fogadási oldalak
fogadási oldalak

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 4 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

VIP TIPPEK

Online fogadás oldalak

*Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Hogyan Fizetünk Be Skrill-El A Fogadó Irodáknál

Az elektrónikus kifizetés shoa nem volt ennél egyszerűbb. Ezzel az elektrónikus pénztárcával a legrövidebb időn belül lehet be-és kifizetéseket végrehajtani, kezelési díj nélkül, illetve a legnagyobb biztonságban. Csupán egy email címre van szükség és máris elektrónikus pénztárácval rendelkezhetsz.

Skrill pénz fogadás
A Skrill Mastercard

A Skrill (nyiss Skrill fiókot) lehetőséget kínál egy speciális MasterCard kártya megrendeléséhez, amit az elektrónikus pénztárcádhoz csatolnak. Ezzel a kártyával a nap bármelyik órájában hozzáférsz a Skrill számládon szereplő összegekhez, és ezt felhasználhatod szinte minden bank automatájában.

Hogyan igényelj Skrill MasterCard-ot?
Egy Skrill kártya igényléséhez első sorban minimum 18 évesnek kell lenned, illetve az Európai Unióban kell legyen lakcímed. Igazolnod fog kelleni majd a személyazonosságodat és a lakcímedet. Létezik egy speciális fül az oldalon, melynek neve “Előfizetett Skrill Kárya”, ahol igényelheted ezt a “Igénylés”gombra kattintva.

Hogyan és mikor kapom meg a kártyát és a PIN-t?
A kártyát nem lehet forintban megnyitani, csak a következő pénznemek egyikében: EUR, USD, GBP vagy PLN. Ez azt jelenti, hogy minden kártyás tranzakciókor a megszokott díjakon kívül, fizetned kell egy extra valutaváltó jutalékot, de erről a későbbiekben még beszélünk. Amikor megrendeled a kártyát, ki kell választanod az előbb felsorolt pénznemek egyikét, amit utólag természetesen nem fogsz tudni megváltoztatni, csak ha egy újabb kártyát rendelsz. A saját honlap szerint, a Skrill kártya kibocsátása 7-10 munkanapba telik, de szerintem eltarthat akár 15 napot is, bizonyos esetekben akár ennél is többet. A kártya borítékban érkezik a postai címedre (én legalábbis így kaptam az enyémet). Miután megkapod a kártyát, be kell lépned a honlapra, hogy megerősítsd , majd ezután kapsz egy újabb boítékot a Pin kóddal (tehát ezt nem egyidőben kapod a kártyával).

Amennyiben elfelejted a PIN kódot, ingyen igényelhetsz egy újat, amit szintén postán kapsz meg. Ha pedig a kártyát veszíted el, bármikor érvénytelenítheted a honlapról. A kártya kiállítása és kézbesítése után, vigyáznod kell rá, illetve biztonságban tárolnod. A PIN kódot ne áruld el senkinek. Próbáld rendszeresen leellenőrizni az egyenleget és a tranzakciókat, hogy azonnal tudd jelenteni azt a tranzakciót amit nem ismersz fel.

Skrill Elektrónikus Pénztárca Díjak És Jutalékok

– Skrill számla használata: teljesen díjmentes amíg bejelntkezel és egy tranzakciót hajtasz végre legalább egyszer 12 hónap alatt. Ellenkező esetben egy 5 eurós adminisztrációs díjat számolnak fel.
– feltöltés: a betett összeg 1% fizetési módtól függetlenül (2019 márciusától)
– pénz küldés más Skrill felhasználónak: az összeg 1,45%-a, minimum 0,50 cent. Ez akár 5.50%-ra is nőhet, ha nem végeztél egy betétet sem a saját Skrill számládból, illetve ha csak a Neteller, Paysafecard vagy BitPay-en keresztül fizettél be.
– pénz felvétel más Skrill felhasználótól: 0% (teljesen ingyenes)
– pénz küldés egy másik bankszámlára: 0% (teljesen ingyenes)
– penzfelvétel egy másik, nem Skrill bankkártyára: 5€ fix díj
– valutaváltó díj: 3.99%

Skrill kártya díjak és jutalélok
– Skrill kártya éves adminisztrációs díj: 10 euró (opcionális, nem kötelező ilyen kártyát igényelni)
– Skrill kártyával való pénzfelvétel az automatából: 1.75% díj a felvett összegből, plusz egy valutaváltós díj.
– Skrill kártyás fizetés üzletekben: INGYENES
– pénzfelvétel: INGYENES
– új PIN igénylése: INGYENES
– valutaváltó: a valutaváltót igénylő tranzakciók esetében a Skrill egy 3,99%-os jutalékot számol fel

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A Skrill
Skrill pénz fogadás: miért Válasszák A Játékosok A Skrill-T

A Skrill egy sok fogadó által választott fizetési módszer, mivel van néhány nagyon fontos előnye, bár tény, hogy ezeket egy olyan játékos, aki még nem használta ezt az elektrónikus pénztárcát, nehezen fogja észrevenni. Ezért ez egy nagyon fontos része a cikknek. Látni fogod, hogy vannak hátrányai is, de mindent mérlegelve sokkal több az előnyei, mint a hátránya, illetve elég ok van arra, hogy gyakorisággal használni lehessen a Skrill-t.

Skrill előnyök a sportfogadásokat illetően:

Skrill Hátrányok Sportfogadás Szempontjából

Amint láthatod a Skrill pénztárca nem csak egy egyszerű közvetítő a fogadó iroda és a pénzed között, hanem számos okot ad a fogadó játékosoknak, hogy ezt a fizetési módot válasszák. De minden nem rózsaszín, vannak hátrányok is, igaz nem olyan sok.

Skrill pénz fogadás

De más hátrányok nem igazán jutnak eszembe. Ha pedig mérlegeljük az előnyöket és hátrányokat, akkor sokkal több okunk van használni a Skrill-t mint fizetési módot, mintsem elkerülni azt.

Skrill pénz fogadás - Skrill Hátrányok Sportfogadás Szempontjából

Hogyan Adunk Hozzá Egy Hagyományos Bankkártyát A Skrill Számlához És Hogyan Történik Az Első Befizetés?
A menüben a “Kártyák és bankszámlák” ponthoz megyünk. Rákattintunk a “Hitelkártya vagy debitkártya hozzáadása” opcióra. Kitöltjük az adatokat. A kártya száma az első oldalon található 16 számjegyű szám, míg a biztonsági kód a hátoldalán található háromjegyű szám. A lejárati datum a kártya elülső oldalán található. Kattintás a „Mentés és kártya ellenőrzése” opcióra.

Ebben a pillanatban a kártyánkat egyszimbólikus összeggel terhelték?
A Skrill felé történő tranzakciót egy betűkből és számokból álló kód képviseli. Hogy megtudjuk ezt a kódot, két opciónk van. Vagy bemegyünk a bankba és kérünk egy banki kivonatot, vagy otthonról bejelentkezünk az internet banking-be (ha van ilyenünk). A “Számla általános nézete” oldalon meg kell erősítenünk a kártyát. A linker kattintunk, majd hozzáadjuk a tranzakcióhoz tartozó kódot.

 Hogyan Fizetek Be Kártyával A Skrill Számlán?
A befizetések nagyon egyszerűek. Katt a „Feltültés” opcióra a “Számla általános nézete” oldalon, kiválasztod a kártyádat, beírod az összeget és a biztonsági kódot, majd a pénz egyből a számládon lesz.

 Hogyan Veszek Ki Pénzt A Skrill Pénztárcából A Kártyámra?
Sajnos nem lehet közvetlen kártyára kivenni, de megoldható banki átutalással. Ha van hitelkártyád/debit kártyád az adott számlához adva, akkor a pénz elréhető lesz a kártyán is.

 Hogyan Nőnek A Skrill Limitjeim?
Mint láthattad, vannak bizonyos maximális összegek, melyeket kivehetsz vagy utalhatsz naponta. A tranzakcióid limitjeit növelheted egy hitelkártya vagy debitkártya ellenőrzésével. Hogy a maximumig növeld ezeket, küldened kell a Skrill-nek egy másolatot a személyazonossági igazolványodról és egy számládról.

 Hogyan Adok Hozzá Egy Bankszámlát A Moneybookers Pénztárcához?
Ezt szintén a “Kártyák és bankszámlák” menüből lehet megoldani, katt a “Bankszámla hozzáadása” opcióra. Ki kell tölteni az országot, a SWIFT kódot és az IBAN kódot. Minden banknak van egy általános Swift kódja, amit könnyen megtalálsz az interneten. Ami az IBAN kódot illeti, ez gyakorlatilag a te bankszámlaszámod.

 Mennyi Időbe Telik Míg Megkapom A Skrill-Ről Felvett Pénzemet?
Általában 1-3 munkanap, de ez banktől függ.

 Használhatom A Skrill-T Telefonon Is?
Igen, létezik egy Skrill applikáció is, melyet felisntalálhatsz IOS vagy Android-os rendszerre is. Ez is nagyon biztosnágos, és értesítést küld amikor történik egy tranzakció, tehát jó ha fel van instalálva.

 Használhatom A Skrill-T Telefonon Is?
Amint az alábbi képen is látható, feltöltheted a Skrill számládat hitel/debitkártya, Bitcoin, Paysafecard vagy banki átutalás segítségével. Ugyanakkor a Netteler számláról is utalhatsz át pénzt.

Egyéb fizetési módok