Sportfogadas Tippmix

Unibet Ismertető

Az Unibet a legtöbb szerencsejátékos által az egyik legjobb fogadóirodaként van számon tartva, amit a szorzóknak és a kiváló szolgáltatásainak köszönhet már 1997 óta. Ez az ügynökség a sikeres nem csak hazánkban, hanem az egész világon. A sportfogadásokkal kapcsolatban az Unibet teljes fogadási élményt nyújt, nem hiába tartják az egyik legjobb online fogadási ügynökségnek Magyarországon.

5/5

UNIBET Magyar alternatív link & betmutató
(frissítve 2022 július)

Az Unibet 1997-ben egyetlen kitűzött céllal kezdte meg útját: Egy játékos (az alapító Anders Ström), aki szerette volna megosztani a sportokban szerzett szakértelmét másokkal, hogy segítsen nekik jobb fogadások megtételében. Engedélyeit az Egyesült Királyságban valamit Máltán bocsájtották ki, komoly és biztos fogadóiroda, 3,3 millió klienssel a világ több, mint 100 országában. Nemrégiben elnyerte a legjobb szerencsejáték-szolgáltató díjat Európában.

Az Unibet svéd sportfogadóként indult, de manapság kaszinóval, bingószobával és külön pókerteremmel is várja ügyfeleit. A játékosok a sportfogadásból a nyerőgépekre és a pókerre és más játékokra könnyedén át tudnak lépni, és nincs szükség arra, hogy bármilyen játékot letöltsünk. Az Unibet 2017-ben pert indított a magyar állam ellen. A bíróság úgy döntött, hogy a magyar törvények nem összeegyeztethetők az EU-s irányelvekkel, és a magyar törvény súlyosan megkülönböztető jellegű. Azóta egyre több külföldön regisztrált online szerencsejáték-szolgáltató érhető el újra Magyarországon!

Ennek következtében az Unibetnek nem kell alternatív Unibet Magyar linket vagy más speciális linket használnia ahhoz, hogy a platformot magyar IP-címről nyissuk meg preferált böngészőnkkel. Lehet, hogy észrevette, hogy Unibet reklámkampányokat láthat a magyar televíziós csatornákon is. Ez bizonyítja, hogy a magyar Unibet felhasználóknak nincs okuk aggodalomra, és a magyar nyelvű platformot és a társaság szolgáltatásait teljesen jogszerűen használhatják. Ezen felül az Unibet rendelkezik a legjobb licencekkel, amelyekkel az online bukmékerek rendelkezhetnek: Gibraltár licence + az Egyesült Királyság Sportfogadási licence!

UNIBET ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ
100% AKÁR 10.000 HUF

Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”.
Töltsd fel a számládat legalább 3500 Ft értékben és játssz a 100%-al megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 Ft értékben.
A bónuszpénz megforgatásának követelményei: Sport: Fogadj 6x-szor a bónuszösszeggel; Kaszinó és nyerőgépek: Játssz 25x-szor a bónuszösszeggel; Játékok: Játssz 25x-szor a bónuszösszeggel; Élő Kaszinó: Játssz 35x-szor a bónuszösszeggel. A bónusz elfogadása után 30 napod van arra, hogy teljesítsd a megforgatási követelményeket.

UNIBET regisztráció és fiókellenőrzés

Az Unibetnél a regisztráció egy gyors folyamat, és nagyon egyszerű, mindössze négy lépést kell megtenned:

18bet

A linkre kattintva lépjen be az Unibetre (ez megnyílik a böngésző új lapján)! Nagyon fontos a linkre kattintva létrehozni az Unibet fiókját. Csak így részesülhet az ingyenes fogadások és exkluzív ajánlatokban, amelyeket az Unibet kínál azoknak, akik regisztrálnak webhelyünkön!

Ellenőrizze, hogy elfogadja-e a regisztráció feltételeit és az adatvédelmi nyilatkozatot (javasoljuk, hogy olvassa el őket előtte), majd kattintson a „Regisztráció” gombra. Ekkor betöltődik egy kis ikon “captcha kép”, amelyen ki kell választania a szükséges objektumokat (például válassza ki az összes olyan kis képet, amelyen motorkerékpár található)

Válasszon egy erős jelszót (legalább 8 karakteres, számot és legalább egy nagybetűt tartalmazzon), írja be a születési idejét és a nemét. Írja be a címet, a telefonszámát, majd válassza ki a használni kívánt pénznemet (például HUF). Írja be a biztonsági kérdést és annak a válaszát (például az első háziállatának nevét).

Ellenőrizze, hogy elfogadja-e a regisztráció feltételeit és az adatvédelmi nyilatkozatot (javasoljuk, hogy olvassa el őket előtte), majd kattintson a „Regisztráció” gombra. Ekkor betöltődik egy kis ikon “captcha kép”, amelyen ki kell választania a szükséges objektumokat (például válassza ki az összes olyan kis képet, amelyen motorkerékpár található)

18bet
Bet365 Sportfogadás

Ha mindenféle sportra szeretne fogadni, akkor az Unibet Magyar az Ön ügynöksége. Az Unibet sokféle fogadási lehetőséget kínál Önnek! És itt nem csak a futballra gondolok, hanem a kosárlabdára és a teniszre is. Ráadásul sok mérkőzést élőben követhet. Vagyis fogadhat és nézheti a mérkőzéseket is egyszerre. Fogadjon élőben a szögletekre, az ázsiai hendikepekre vagy akár a sárgalapokra is (néhány mérkőzésen).

Mindezeket a fogadásokat mind a laptopon / a számítógépen, mind a mobiltelefonon is el lehet helyezni. Alkalmazásuk nagyon gyorsan reagál, és könnyen használható.

Az Unibet platform a sportfogadók hátán felkapaszkodva épült, és a helyszín továbbra is erősen támogatja a fogadást Európa sportágaira. Ha szereted a sportot, alkalmanként vagy egy kissé szenvedélyesen fogadni rá, akkor megtalálod a fogadási lehetőségek teljes skáláját ezen az oldalon.

Fogadási kínálata talán a leggazdagabb Magyarországon, több, mint 35 sportot találni az oldalon, ami magasabb a legtöbb más szolgáltató irodáknál. A legvonzóbbakon kívül, mint a futball, tenisz, kosárlabda vagy jégkorong, lehetőség van még például dartsra, téli sportokra, golfra vagy akár sakkra is fogadni.

Az alábbiakban szeretném bemutatni, hogy hogyan fogadhatsz az Unibet-nél, oly módon, hogy akár egy kezdő, aki még csak most ismerkedik az online fogadások világával, is maximálisan kihasználhassa ezt a széleskörű sportfogadási kínálatot az Unibet-nél.

Megbízható fogadóiroda az Unibet?
Igen! Több, mint 6 éve van itt fiókom és naponta játszom élő fogadásokon. Az én véleményem szerint – és ezzel sok tapasztalt fogadó egyetért – az Unibet élő fogadási felülete a legjobb az összes Magyarországon törvényesen működő fogadóiroda közül.
A legjobban az oldal technikai teljesítménye nyűgöz le.

A fogadásokat nagyon ritkán blokkolják, a szorzók azonnal frissülnek, a fogadások azonnal megköttetnek, amint megnyomjuk a „fogadás” gombot, így nem hagyhatunk ki semmi fontosat és nem utolsó sorban a nyereményeket gyorsan kifizetik. Ha nem hiszel nekem, játssz itt 2 napot, majd 2 napot egy másik általunk nem ajánlott irodánál (amelyiknél csak szeretnél) és utána mondd el nekünk a következtetéseidet. Van még egy előnyöd az Unibet-nél, éspedig az, hogy ingyenesen nézheted élőben a sporteseményeket. Ehhez mindössze 1 euró kell legyen a számládon vagy fogadnod kell az adott sporteseményre.

Hogyan találjuk meg a kívánt mérkőzéseket és piacokat

Mielőtt megtehetnénk egy szelvényt az Unibet oldalán, meg kell találnunk a kívánt sporteseményt vagy sporteseményeket. A lépések a következők:

Unibet1. Jelentkezz be vagy nyiss új fiókot, ha még nem vagy tag az Unibet oldalán.
2. A kezdőlap bal oldalán találod a menüt, ahol sportok és versenyek vannak felsorolva. Látni fogod, hogy a lista elején a népszerűbb bajnokságok vannak elhelyezve, melyek alatt találunk még néhány sportot és a lista legalján pedig ott az „összes sport” lehetőség.
3. Kattints az „összes sport”-ra és válaszd ki a számodra kedveset. A jobb oldalon megnyílik egy oldal, amelyen megtalálod az összes bajnokságot abból a sportból, amelyre épp fogadni lehet.
4. Kattints a kívánt bajnokságra. Az így megnyíló menüben láthatod az összes aktuális mérkőzést az adott bajnokságból. Minden meccs mellett írja a szorzót a „mérkőzés győztese” fogadásra. Ha szeretnéd látni a teljes kínálatot, kattints a mérkőzésre, amivel megnyílik az esemény ablaka. Kattints a választott fogadás szorzójára, így betölti ezt egy virtuális szelvényre az oldal alján.
5. Ha szeretnél több fogadást is a szelvényedhez adni, ismételd meg a fenti folyamatot. Az alábbi képen látható, hogyan találunk meg egy mérkőzést a Premier League-ből.

Unibet sportfogadás
Az Unibet kínálatában egyszerű a navigálás. Ahhoz, hogy megtaláljuk a kívánt fogadásokat, van egy egyszerűbb módszer is. Válasszuk a „fogadások” lehetőséget az oldal bal felső részén és az így megnyíló ablak tartalmazni fog egy „keresés” lehetőséget. Ide beírhatjuk a kívánt csapat nevét, a bajnokságot vagy az országot és azonnal kapunk egy listát a releváns találatokról. Az alábbiakban pedig megmutatom, hogyan lehet különböző fogadástípusokat megtenni az Unibet oldalán.

Élő fogadás funkció & Élő mérkőzés közvetítések

Az elmúlt évek során az Unibet live fogadások panelje teljesen megújult. Az Unibet jelenleg a live fogadások eddigi piacvezetõjével – a Bet365-al versenyezhet. A „live fogadások” interfésze használatában egyszerû. A szûrõk segítségével választhatsz sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat. Összegében minden nagyon barátságos, szemet gyönyörködtetõ színeiben és behatoló bannerektõl mentes. 

A live szekcióban ajánlott árfolyamok gyakran nagyon magasak, többször ellenõriztem az árfolyamokat több bukmékernél. Az Unibet mindig az elsõ két helybõl az egyiket foglalta el. Ezenkívül nagy számban “élõ” sporteseményt lehet nézni. És nem csak néhány kiemelkedõ eseményt, hanem elvileg a világ minden legfontosabb labdarúgó-bajnokságát. Ezek kívül természetesen az NBA, NHL, MLB meccseket. Mi kell még ezen kívül a sportok és sportfogadások szerelmeseinek? Egy a válasz – semmi.

Az Unibet Match Insights névre keresztelt rendszernek köszönhetően egy élőben folyó mérkőzésről folyamatosan láthatunk trendeket, amelyekre akár azonnal fogadhatunk is.
Az élő közvetítés és az Unibet TV (UTV) ingyenes. A használatához egyszerűen jelentkezz be, és győződj meg arról, hogy van pénz a számládon, vagy megtettél egy fogadást az elmúlt 24 órában. Minden olyan eseményt, melyet élőben közvetítünk “UTV” ikon jelez.

Hogyan fogadunk élőben az Unibet-nél?
Ha tudod, hogy fogadj a mérkőzések előtt, remekül fogsz boldogulni az élő fogadásokkal is. Keresd ki a Fogadások – Élő fogadások lehetőséget a menüben, ami után betöltődik az összes épp folyamatban lévő mérkőzés. 

Kattints az általad választott meccsre, ami által a honlap átirányít az alább látható oldalra. Itt csak ki kell választanod a kívánt lehetőséget/lehetőségeket és fogadj úgy, ahogy azt a fentiekben már bemutattam. Tudnod kell, hogy az információk és a szorzók folyamatosan változnak, hiszen éppen folyamatban lévő mérkőzésről beszélünk. Gyorsnak kell lenni az Unibet Élő fogadások oldalán.

UNIBET be- és kifizetések

Az Unibet számlára pénzt a jobb felsõ sarokban lévõ „betét” gomb megnyomásával lehet befizetni. Ekkor megjelenik az adott pillanatban elérhetõ valamennyi pénzbefizetési mód. A befizetési mód kiválasztása után a megfelelõ oldalra kerülsz. Elég, ha beírod az ügylethez szükséges adatokat és az Unibet számlára befizetni kívánt összeget.
A legnépszerûbb pénzbefizetési módszer a kártyával történõ fizetés (Visa, MasterCard, Entropay, Maestro), esetleg az internetes pénztárcákból való fizetés, mint pl. a Skrill vagy Neteller. Ezek a legkényelmesebb és a leggyorsabb fizetési módok. A befizetés minimális összege 5 Euró. A pénz azonnal jóváírásra kerül. A gyors átutalással való fizetés adott esetben több percig tarthat, a hagyományos átutalás pedig akár 5 napig is eltarthat.
Az Unibet számlára teljesített befizetés után díj nem kerül felszámításra. Mivel az Unibet legfejlettebb technológiát alkalmaz, amely az adatok és az ügyletek biztonságát garantálja, az Unibet szolgáltatások használata teljesen biztonságos.

A befizetéskor elfogadott fizetési módok szintén elfogadhatók a pénznek az Unibet számlájáról történő kivonására. A legfontosabb szabály az, hogy nyereményeit ugyanabban a vízfizetési módszerben vonja vissza, mint amelyet a befizetéskor használt. A legtöbb visszavonás azonnaliak, és nincs jutalékuk! Én a Skrill-t használom, és legfeljebb 2 perc alatt kapom meg a pénzt, miután kivontam az Unibet számláról.

Fontos megemlíteni, hogy csak azután kérhetünk kifizetéseket, miután végigmentünk fiókunk ellenőrzési folyamatán. Ez a szabály minden törvényesen működő fogadóiroda esetében érvényes.
Javaslom, hogy a felhasználói fiók regisztrálásakor máris végezzük el ezt az ellenőrzést, hogy a későbbiekben a kifizetésekkor ne kelljen ezzel foglalkozni. Mindössze egy személyazonossági igazolványról kell küldeni egy másolatot. Ha bármilyen problémába ütközöl, beszélhetsz élő chaten az Unibet vevőszolgálattal, akik azonnal segítséget nyújtanak.

Unibet kifizetés

Előbb vagy utóbb sor kerül az első kifizetési kérelmedre az Unibet oldalán.

A minimális kifizethető összeg 4000 forint a fizetés módtól függetlenül. Bármilyen összeget kivehetsz számládról, az Unibet nem számol fel semmilyen díjat, de nem szabad megfeledkezni, hogy a bankintézet felszámolhat néhány forintnyi kezelési költséget.
Legtöbb esetben a kifizetés 2-3 nap alatt zajlik le, amit nagyban befolyásol a használt fizetési módszer. Ami biztos, hogy a leggyorsabb kifizetések az elektronikus pénztárcák esetében történnek, mint a Skrill vagy Neteller, ahol általában 24 órát kell várni.
Személy szerint a Revolut VISA kártyámat használva hajtottam végre be- és kifizetéseket az Unibet-nél. Annak ellenére, hogy az Unibet szerint a kifizetésem 24 óra alatt történt meg, valójában ez mindössze 2 órát vett igénybe.

Unibet Kaszinó & Élő Kaszinó

Több mint 400 különböző kaszinó játék van az Unibeten, három kaszinó szekcióra osztva: vörös, fekete és élő kaszinó. Az Unibet külön bingó szobákat és póker klienst is kínál. A Casino Red minden játéka a NetEnttől való, a Black Casino pedig a Microgaming és a Quickfire játékokat tartalmazza. Nem szükséges külön fiókot nyitni a különböző kaszinókhoz; mindegyik elérhető egy által.

A máltai székhelyű online kaszinó honlapja több mint 20 éve indult el, de a játékmenet során a modern közeg és az előre gondolkodó dizájn abszolút friss érzést nyújt. A legfrissebb és legnépszerűbb slot nyeremények az Unibet kaszinóban találhatók, köszönhetően az összes iparág vezető szolgáltatójával való együttműködésnek. Az Unibet kaszinó az elit internetes kaszinók világába, és azt tervezik, hogy ez továbbra sem fog változni.

Az Unibet Élő Kaszinója számos különböző rulett, blackjack, baccarat és póker játékokkal.
Ahogy már említettük fentebb is röviden, az Unibet ÉLŐ KASZINÓ részlegét a NetEnt és az Evolution Gaming studióiból közvetítik. Míg a nyerőgépezés inkább egy magányos műfaj, addig a klasszikus játékoknál az emberek többsége igényli a “társaságot”, az élő kontaktust. Erre van az ÉLŐ KASZINÓ szekciója az online kaszinóknak, és az Unibet ebben is az egyik legjobb felhozatallal rendelkezik.

Unibet kaszinó bónusz

Az Unibet üdvözlő bónuszát nagyon egyszerű megérteni – 100% -os bónuszt kap a játékos az első befizetése alkalmával, egészen 60.000 Ft összegig + 60 ingyenes pörgetést. Ez azt jelenti, hogy 10.000 Ft befizetése esetén 10.000 Ft bónusz pénzt kap, amelyet bármelyik játékban felhasználhat. Mint bármely más online kaszinóban, itt is teljesíteni kell egy megfogargatási követelményt, ezért a pénz kivonása előtt legalább 25x kell megtenni játékokon.
Az Unibet kaszinó játékosok növelhetik a játékuk értékét egy maroknyi promócióval, amelyek bármikor megtalálhatók az oldalon. Ezek közül néhány meglehetősen egyszerű, mint a Sunday Funday, amely 10 szabad pörgetést eredményez.

Milyen játékokkal tudsz itt játszani? A klasszikus Rulett, Blackjack, Baccarat trión tól, olyan mulatságos élő játékokan vehetsz részt, mint a MONOPLOLY LIVE, a DEAL OR NO DEAL vagy a MONEY WHELL, amik igazából mind olyan játékok, amiket tévéműsorokból is ismersz.

Unibet Poker
Az Unibet-nél hamar rájöttek, hogy nem vehetik fel a versenyt a világ legjobb online póker oldalaival és hogy semmi értelme csak a „PokerStars egy másik verziójával előállniuk”. Ennek okán remek döntésre jutottak és sikeresen valami újat hoztak inkább az online póker világába. Az Unibet Póker hiánypótló oldal a kezdő játékosok számára, így a forgalom nem hasonlítható a PokerStars, a 888poker vagy akár a PartyPoker oldalaihoz.
Ennek ellenére, elég nagy a forgalom ahhoz, hogy 24/7 biztosítsa az akciót, főként, ha figyelembe vesszük a tényt, hogy a játékok a Hold`em és az Omaha pókerre szorítkoznak.

Első lépésként a játékos be kell lépjen Unibet fiókjába Ahhoz, hogy valós pénzzel játszhasson, minden játékos be kell fizessen egy kis összeget fiókjába, melyet buy-in és zsetonok vásárlására használhat. A következő lépés, hogy le kell tölteni vagy az Unibet Póker alkalmazást, vagy a software-t. Számos játékhoz férhetünk hozzá, mint a Texas Hold`em, Pot Limit Omaha vagy Banzai.

Unibet póker bónusz: A póker szekcióban jelenleg új játékosként egy 200€-os bónuszt vehetsz igénybe (végigjátszási bónusz formájában, amit részletekben biztosítnak a számodra).
A pókerplatform mindennapos készpénzes asztalokat tartalmaz, valamint egy sor asztali és többasztalos verseny teljes skáláját. A site saját szárazföldi rendezvényeit is közvetíti, amelyekhez közvetlenül vagy a versenyeken és promóciókon keresztül csatlakozhatunk. Egy kisebb pókeroldalon elvárt szolgáltatásokhoz, az Unibet online pókertermében mindent megtalálhatunk, amit egy szabadidős oldalról kérhetünk.

UNIBET GYIK

A legújabb adatok szerint a fogadások 60%-a mobil készülékekrõl érkezik. Ezért az Unibet elsõ operatõrként készítette el a weboldalának profi mobil változatát. Egyikben sem találtunk hibát. Zökkenõmentesen és gyorsan mûködött minden. Úgy az Androidon, mid az iOS-on. A készülékre csak a megfelelõ alkalmazást kell letölteni és pár perc alatt az Unibet által ajánlott termék az okos telefonodon elérhetõvé válik. Az iOS rendszerû készülékek tulajdonosai az alkalmazást az App Store-on keresztül tölthetik le. Az alkalmazás 50,8 MB. Azonban azok, akik Andorid-eszközökkel rendelkeznek, az alkalmazást közvetlenül az Unibet.com-ról tölthetik le. Az alkalmazás letöltéséhez az e-mail cím megadása szükséges. Fontos, hogy a mobiltelefonban a Beállítások > Mobiltelefon biztonsága szekcióban a „az ismeretlen forrásból származó adatok letöltése” be legyen kapcsolva.

A ‘Cash Out’ funkció használatával a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheted nyereményed kifizetését, így garantált profithoz juthatsz, vagy csökkentheted esetleges veszteségeidet.
Ha a fogadásod megkötésekor a fogadószelvényeden látod a „Cash Out” címkét, akkor ez jelzi, hogy a Cash Out funkció elérhető lesz az adott meccsen. Miután megtetted a fogadásod, a „Fogadási előzmények”-ra kattintva használhatod ezt a funkciót. Ekkor látni fogod mennyi pénzre válthatod be fogadásod. Ha ezt az opciót választod, fogadásod lezárásra kerül, a megadott összeget pedig azonnal jóváírjuk számládon.

Igen! Több, mint 6 éve van itt fiókom és naponta játszom élő fogadásokon. Az én véleményem szerint – és ezzel sok tapasztalt fogadó egyetért – az Unibet élő fogadási felülete a legjobb az összes Magyarországon törvényesen működő fogadóiroda közül.
Ha nem hiszel nekem, játssz itt 2 napot, majd 2 napot egy másik általunk nem ajánlott irodánál (amelyiknél csak szeretnél) és utána mondd el nekünk a következtetéseidet. Van még egy előnyöd az Unibet-nél, éspedig az, hogy ingyenesen nézheted élőben a sporteseményeket. Ehhez mindössze 1 euró kell legyen a számládon vagy fogadnod kell az adott sporteseményre.

Miután megnyitotta az Unibet fiókoját, minden alkalommal üzenetet fog kapni (sárga alapon fekete), amikor bejelentkezik: “Kedves XY, kérjük, azonosítsa fiókját a játék folytatásához”. Ez azt jelenti, hogy ellenőriznie kell a fiókját. Csak annyit kell tennie, hogy feltölt egy képet, egy érvényes azonosítóval, és igazolja a címet egy közüzemi számlával a nevében (beleértve a mobilszámlát is).

Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”.
Töltsd fel a számládat legalább 3500 Ft értékben és játssz a 100%-al megnövelt egyenlegeddel, maximum 10000 Ft értékben.
A bónuszpénz megforgatásának követelményei: Sport: Fogadj 6x-szor a bónuszösszeggel; Kaszinó és nyerőgépek: Játssz 25x-szor a bónuszösszeggel; Játékok: Játssz 25x-szor a bónuszösszeggel; Élő Kaszinó: Játssz 35x-szor a bónuszösszeggel. A bónusz elfogadása után 30 napod van arra, hogy teljesítsd a megforgatási követelményeket.

Ha tudod, hogy fogadj a mérkőzések előtt, remekül fogsz boldogulni az élő fogadásokkal is. Keresd ki a Fogadások – Élő fogadások lehetőséget a menüben, ami után betöltődik az összes épp folyamatban lévő mérkőzés.
Kattints az általad választott meccsre, ami által a honlap átirányít az alább látható oldalra. Itt csak ki kell választanod a kívánt lehetőséget/lehetőségeket és fogadj úgy, ahogy azt a fentiekben már bemutattam. Tudnod kell, hogy az információk és a szorzók folyamatosan változnak, hiszen éppen folyamatban lévő mérkőzésről beszélünk.

Ügyfélszolgálat és nyelvek

Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel, melyre nem talál megfelelő választ a honlapunkon vagy az interneten, forduljon bizalommal az Unibet ügyfélszolgálatához, mely magyar nyelven is elérhető munkaidőben, illetve angol nyelven a nap 24 órájában.

Telefonos ügyfélszolgálat magyar nyelven: +44 (0) 203 725 3792 (délelőtt 10 óra és este 6 óra között)
E-mailes ügyfélszolgálat: info@unibetsupport.com
Unibet ügyfélszolgálat a Facebook-on: https://www.facebook.com/Unibet/
Unibet élő chates ügyfélszolgálata: https://unibet-int.custhelp.com/app/chat/chat_launch
Amennyiben bármilyen problémája vagy kérdése merül fel az Unibet szoftverével kapcsolatban, nagy az esélye annak, hogy nem egyedül van ezzel, és a probléma már megoldással együtt publikálásra került az Unibet Help Gyakran Ismételt Kérdései (GYIK) között. Mindenekelőtt tehát azt javasoljuk, hogy tekintse át a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) gyűjteményét alább, vagy az Unibet weboldalán.

UNIBET alkalmazás

Lássuk az előnyeit, ha telepítjük telefonunkra ezt az alkalmazást:
– Kiváló szorzók a magyarországi és külföldi legnagyobb sporteseményekre
– Élő közvetítés évente több, mint 10.0 sporteseményre, direktben a mobilodon
– Könnyű élő és mérkőzés előtti fogadások. Nincs különbség a számítógépes verzióhoz, de itt jóval rugalmasabban és szabadabban fogadhatsz
– Kiválasztod, hogy melyik mérkőzések érdekelnek, amelyekről az alkalmazás értesítéseket fog küldeni neked.
Az iOS alkalmazás letölthető az AppStore-ból, míg az Android verzió a fogadóiroda honlapjáról.

UNIBET konklúzió

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek. Magunk is évek óta az Unibeten játszva sosem ütköztünk problémákba, mind technikai, mind pénzügyi szempontból. A kifizetések a kiválasztott módtól függetlenül probléma nélkül megérkeznek. Személy szerint nem emlékszem arra, hogy bármilyen probléma merült volna fel a webhely mûködésével kapcsolatosan. Egyszóval – jó és ajánlható bukméker.

Ajánljuk, hogy kezdjétek az Unibet-el, ahol a legtöbb játék, bónusz megtalálható, a felületét könnyű kezelni, illetve nagyon gyors az ügyfélszolgálata, ezért is jár élen a “Magyarország top online kaszinói”-nak listáján.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői