Sportfogadas Tippmix

Arbitrázs fogadás: Minden, amit az Arbitrázs stratégiáról tudni kell

Facebook
Twitter
LinkedIn

Talán hallottál már a biztos fogadásokról (sure bets) – ezeket csak az arbitrázs stratégia használata mellett találhatjuk meg. Ebben a cikkben általános információkat találtok erről a technikáról, mit jelent ez a fogadóknak – konkrét példákkal, hogy hogy használd ki maximálisan a különböző szorzókat az online fogadóirodáknál és természetesen ismertetem az előnyeit és hátrányait is.

Mi az Arbitrázs fogadás, amelyet „surebets”, „miraclebets” vagy „biztos fogadások” néven is ismerünk?

Az arbitrázs stratégia lényege, hogy különböző fogadóirodáknál kötsz fogadásokat úgy, hogy fedezd a befektetésed és garantált profitot is termelj. Egy ilyen biztos fogadás akkor jelenik meg, ha az online fogadóirodák a valószínűségek tükrözésére egy bizonyos eseményre különböző szorzókat kínálnak. A kulcs az, hogy találjunk egy nagy különbséget 2 fogadóiroda között, amelyek nem egyeztek meg a szorzók tekintetében, így profitszerzésre nyílik lehetőség, a végeredménytől függetlenül. A fogadóirodák a szorzók meghatározásakor a játékosok nyerésének valószínűségét is figyelembe veszik, így biztosan veszítesz, ha ugyanannál a fogadóirodánál egy eseményre 3 különböző fogadást kötsz.

Például vegyük a Liverpool – PSG mérkőzést, ahol a szorzók a következők: 1.90, 3.25, 3.50, a hazai együttes az esélyes. A fogadóiroda úgy számolta ki a lehetőségeket, hogy ha egy játékos egyszerre mindhárom lehetséges eredményre fogad (Liverpool győzelem, döntetlen és PSG győzelem), a fogadóiroda nyertesként jön ki és a játékos veszteni fog. Éppen ezért, ha összehasonlítjuk a szorzókat több online fogadóirodánál ugyanarra a sporteseményre, akkor sok lehetőség nyílik és a fogadóknak vannak alternatíváik. Ez nem azt jelenti, hogy az esélyes csapat az egyik irodánál esélytelenné válik a másiknál, hanem azt, hogy a szorzók között van egy kis különbség, amellyel számolni lehet.

Biztos fogadás példák az Arbitrázs stratégia keretén belül

A legegyszerűbben egy konkrét példa segítségével érthetjük meg a technika lényegét. Vegyünk egy tenisz mérkőzést, mondjuk a Roland-Garros döntőt, amelyben a spanyol Rafael Nadal (favorit) és a svájci Roger Federer (esélytelen) játszanak. 10000 Ft összeget szabunk meg erre a mérkőzésre, amivel profitot akarunk termelni. Az alábbi táblázatban láthatjátok a Bet365 és az Unibet szorzóit erre a mérkőzésre, ahol megfigyelhetjük, hogy remek lehetőség adódik a biztos fogadásra.

A táblázatban látszik mindkét fogadóiroda árrése is. Ezt a következőképpen számoljuk ki: fogadóiroda árrés = (1/1. játékos szorzója) x 100 + (1/2. játékos szorzója) x 100. Az utolsó oszlopban a legjobb szorzókat találjuk az „arbitrázs lehetőség” alatt. Ott láthatjuk, hogy Nadal legjobb szorzója 1.44 és ezt az Unibet kínálja, míg Federer kiváló szorzóval bír a Bet365 irodánál: 3.75. Ebben az esetben a játékos lehetősége kiváló, a két játékosra két különböző fogadóirodánál megkötött fogadások biztos profittal járnak, melynek értéke 3.89% (100-96.11).

Hogyan jutottunk ehhez a számhoz: (1/1.44) x 100 + (1/3.75) x 100 = 96.11. Amint végeztünk ezzel a számolással, a következő nagyon fontos dolog, hogy a megfelelő téted tegyük fel úgy, hogy a profit maximális legyen (a mi esetünkben: +400 Ft) attól függetlenül, hogy melyik játékos nyer. Ennek elérése érdekében a teljes pénzösszegünket el kell osszuk a legjobb szorzók között és megszorozzuk az eredményt a profittal. A mi esetünkben 7225 forintot teszünk Nadal-ra (1000/1.44 x 1.0389) és 2775 forintot Federer-re (1000/3.75 x 1.0389). Így végül totál 10000 Ft mellett van egy biztos fogadásunk, amely 400+ forint profitot termel a mérkőzés eredményétől függetlenül. Lehet, hogy bizonyos játékosok számára kevés ez az összeg, de hosszú távon ez az egyik legfontosabb aduász, amivel egy fogadó rendelkezhet az irodákkal szemben.

Software az Arbitrázs fogadás
A fenti részletek komplikáltak lehetnek egy kezdő fogadó számára és időigényes még a profiknak is. vannak azonban segédprogramok, amelyek automatikusan érzékelik azokat a fogadóirodákat, ahol Arbitrázs fogadással profitálhatunk. Sok weboldalt találni, ingyenest és fizetőst is (havi előfizetést igényel). Én kiválasztottam a legjobb hármat a profi fogadók értékelései alapján.

Az OddsPortal egy remek oldal, ingyenes és nem csak a különböző irodák szorzóit mutatja, hanem a blokkolt mérkőzéseket (különböző okokból) és a csökkenő szorzókat is. Visszatérve arra, ami minket érdekel, a Sure Bets részleg már a startmenüben látható, így könnyen elérhető. Itt egy top tízes bemutatót találunk az elérhető Arbitrázs mérkőzésekről, ahol automatikusan profitot termelhetünk és általában a százalék 3-10 közötti.

Arbitrázs fogadás Előnyök és hátrányok

Minél több fogadóirodánál van felhasználód, annál nagyobb az esélyed, hogy az Arbitrázs fogadásokkal nyerj. A szolgáltatók nem fognak gyanút a megkötött fogadásaid alapján, persze ha tudod, hogy kerüld el a figyelmet. Ha erre hosszú távon képes vagy, akkor az Arbitrázs technika nagyon profitábilis lehet.

A szorzók ingadozása azt jelzi, hogy a legkedvezőbbek csak rövid ideig elérhetőek.

Ha van egy segédprogramod és képes vagy gyorsan megtalálni a biztos fogadásokat, akkor hosszú távon nyereséges lehetsz.

Ahogy azt már jeleztem, a bukmékerek nem értenek egyet az Arbitrázs használatával. Annak ellenére, hogy nem törvénytelen, figyelik minden játékos fogadási szokását. Ha azt feltételezik, hogy egy játékos ezt a technikát használja, akkor azt fel is függeszthetik vagy törölhetik felhasználóját. Alternatívaként limitálják az adott játékos tétjeit.

Az Arbitrázs technika nagyon időigényes, sok türelemre van szükség, ha hosszú távon szeretnénk profitot termelni. Ugyanakkor nagy pénzösszegre is szükség van, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy az esetek 98%-ban a nettó jövedelem 1.5% körül van.

Íme 3 fogadóiroda, ahol próbálkozhatsz az Arbitrázzsal!

UNIBET
Folyamatosan a legjobb szorzók futballra, röplabdára és lóversenyre

Üdvözlő bónusz 100% akár 10.000Ft

Az Unibet Európa egyik legjobb fogadóirodája. Széleskörű fogadásokat és rengeteg piacot találunk nála a legnépszerűbb sportokra, mint a futball, rögbi, jégkorong és sok más.
Ami a szorzókat és a fogadási kínálatot illeti, nehezen találtok olyan fogadóirodát, amelyiknek jobb a kínálata.
Az összes Unibet felhasználó, akinek van pénz a számláján, hozzáfér az élő közvetítések felületéhez, ahol valós időben követhetik kedvenc sporteseményeiket.

Fogadási oldalak

CAMPOBET
Legjobb Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 120% akár 50.000Ft

A Campobet Magyarországról keresel információkat? Csapatunk összes tagjának van itt fiókja már a 2018-as magyarországi megjelenése óta. Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.

Arbitrázs fogadás: Következtetés

Az amerikaiak és angolok által a „szerencsejátékok Szent Gráljának” nevezett Arbitrázs módszer nagyon kifizetődő lehet, ha megfelelően álcázzuk. Az átlagos profit 2% alatt van, az idő és a türelem a legfontosabbak ennél a technikánál. Ha jól használjuk, hosszú távon az Arbitrázs fogadások remek befektetést jelenthetnek. Annak ellenére, hogy nem illegális, a bukmékerek negatívan állnak hozzá, hiszen a játékosok automatikusan profitot termelnek a mérkőzés eredményétől függetlenül. Ha egy szolgáltató kiszúrja a módszert és megszünteti az adott fogadást, akkor a veszteségek jelentősek lehetnek. Ahogy azt már a hátrányoknál is jeleztem, nem lepődhetsz meg, ha a bukmékerek úgy döntenek, hogy limitálják tétjeidet az Arbitrázs technika használata miatt.

Ugyanakkor, ha a gyanú még megalapozottabb, az online fogadóirodák felfüggeszthetik vagy örökre törölhetik fiókodat. Ha szeretnél az Arbitrázzsal foglalkozni, figyelembe kell venned az itt leírtakat. Ha van egy jó programod, nyugodt vagy, jó a pénzkezelésed, türelmes vagy és változatosan fogadsz, akkor jó eséllyel sikeres leszel ezzel a módszerrel.

Olvasd el ezeket a cikkeket is, segíthetnek!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 6.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas-tippek.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba. A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 88%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja.