Sportfogadas Tippmix

Paypal pénz fogadás és Paypal útmutató 2021

Paypal pénz fogadás 2021. Az online szerencsejátékok világában, ha a kényelemről és a biztonságról beszélünk, nincs jobb választás a PayPal-nél. Ennek segítségével gyorsan és könnyedén végezhetünk be- és kifizetéseket, miközben számtalan biztonsági funkció véd bennünket.

Fogadási Oldalak, Amelyek Elfogadják A PayPal

BUKMÉKER

ÉRTÉKELÉS

BÓNUSZ

ISMERTETŐ

MEGTEKINTÉS

4.8/5

4.8 /5
211 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.5 /5
317 szavazat

120% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.5 /5
317 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.4 /5
452 szavazat

100% akár 35.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.3 /5
709 szavazat

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.9/5

4.2 /5
116 szavazat

100% akár 50.000Ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Paypal pénz fogadás 2021: mi a Paypal?

1999-ben a PayPalt a Confinity nevű cég részeként alapították meg. Ők voltak a leányvállalat, amelyet a vállalat pénzügyi tranzakciós követelményeinek kezelésére hoztak létre.

Elon Musk 2001-ben megszerezte a PayPalt, majd összeolvasztotta az online X.com bankszolgáltatóval. Ezután következett a példátlan növekedése. Részben az eBay nagyon jól választott, amikor a PayPalt a “kiválasztott online banki opcióként” tették lehetővé, mintha a mennyben köttetett volna kapcsolatuk. A PayPal olyan gyorsan és hatalmasra nőtt, hogy az eBay 2002-ben megvásárolta a céget hihetetlenül nagy pénzért, 1,5 milliárd dollárért.

Sok éven át mindkét vállalat gyakorlatilag szinonimája volt egymásnak, de az eBay úgy döntött, hogy lehetővé teszi a PayPal számára, hogy önállóan tevékenykedjen, és ez azóta is így van. Ez nem sértette sem a vállalatot, sem a PayPalt, hogy továbbra is az első számú pénzátutalási rendszer legyen a kereskedők és a magánügyfelek számára. Évente körülbelül 8 milliárd dollár bevételt termelnek, mindenféle tranzakciós díj által.

Hogyan használjuk a PayPal-t: be- és kifizetések

Fogadj PayPal használatával! Az egyik legnagyobb online fizetéseket lebonyolító szolgáltatásként a PayPal-t széles körben elfogadják az online fogadásokban, sőt, néhány oldal külön ingyenes fogadási bónuszt is kínál, ha az első befizetést PayPal használatával hajtjuk végre. Mivel a PayPal csak elektronikus pénzküldésre szolgál, egy fogadóirodába történő be- vagy kifizetés nagyon könnyű feladat.

Hogyan történik a befizetés
Ahhoz, hogy PayPal segítségével végrehajthassunk egy befizetést, előszőr be kell állítanunk és fel kell töltenünk PayPal számlánkat.

Keresd fel a PayPal.com oldalát és nyiss egy felhasználói fiókot.
A nagyobb kényelem elérése érdekében, ellenőrizhetjük PayPal számlánkat, ami magával vonja az 500 USD havi limit eltörlését (találhattok utasításokat, ha bejelentkeztek a PayPal oldalán).
Ha ez kész, töltsük fel PayPal számlánkat a megfelelő gombra kattintva (amikor be vagyunk jelentkezve). Ugyanúgy zajlik le a befizetés, mint bármely más online fizetés.
Ha ez kész, lépjünk be a fogadóiroda oldalán készített fiókunkba, válasszuk ki a befizetést és helyezzük át könnyedén az összeget PayPal számlánkról a fogadóirodában található számlánkra.
A PayPal használatával minden befizetés azonnal megtörténik.

Hogyan történik a kifizetés
Miután beléptünk a fogadóirodánál nyitott fiókunkba, kattintsunk a kifizetések linkre. Válasszuk ki a PayPal-t a kifizetés módjaként és adjuk meg a kívánt összeget. Hagyjuk jóvá a tranzakciót – a legtöbb fogadóiroda azonnal végrehajtja a kifizetéseket PayPal-en keresztül (ez az egyik legnagyobb előnye ennek a lehetőségnek).

fogadási oldalak
fogadási oldalak

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 4 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

VIP TIPPEK

Online fogadás oldalak

*Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Paypal pénz fogadás - PayPal-Fiók Regisztráció

A PayPal-fiók létrehozásához a regisztráció ugyanolyan egyszerű, mint a hasonló e-Walletek esetében: használd a kívánt e-mail címet, válassz egy jelszót, majd kösd össze PayPal-fiókodat akár hitelkártyával, akár bankszámlával.

25 pénznem közül választhatsz, amikor regisztrálsz egy fiókot, ami eléggé kényelmes. A PayPal számlája lehetővé teszi, hogy pénzügyi tranzakciókat végezz az interneten. A világon több mint 7 millió vállalkozás használja a PayPalt, ami azt jelenti, hogy az online áruházak nagy többségében fizethetsz ezen a módon vásárlásaidért.

Természetesen egy hitelesítési folyamat szükséges ahhoz, hogy PayPal-fiókodat tranzakciók végrehajtására használhasd, de ez gyors és fájdalommentes ügy, és a regisztráció után hamar ingyen használhatod az e-Walletet.

Paypal pénz fogadás
PayPal az online fogadásoknál

A PayPal egy globális elektronikus kereskedelmi intézmény, amely online pénzutalásokat tesz lehetővé gyorsan és biztonságosan. A PayPal több ezer vállalkozás és bank számláját kezeli az egész világon.

A vállalat működésének lényege, hogy tárolja a bankszámlánkról átvett összegeket és ezután megengedi, hogy online tovább küldjük ezeket az általunk választott vállalatoknak. A fizetéseket gyorsan végrehajtják és a PayPal megkímél a banki adataink megadásának kockázatától a kereskedők oldalán.

Az európai felhasználók számára a PayPal az online fogadások esetében gyors, biztonságos és kényelmes be- illetve kifizetéseket kínál. A PayPal az 1990-es évek végéig nyúlik vissza. Eredetileg nem egy online fizetési rendszer volt, de amint növekedett az igény egy ilyen fizetési mód létezésére, a PayPal átalakította szolgáltatásait. Az online licites Ebay.com népszerűségével a PayPal is a figyelem központjába került. Annak ellenére, hogy az Ebay rendelkezett saját fizetési rendszerrel, a PayPal sokkal rugalmasabbnak bizonyult, mert jóval szabadabban mozgathatták összegeiket felhasználói. Ennek köszönhetően a PayPal választható fizetési móddá vált rengeteg oldalon, beleértve az Ebay-t is.

2002-ben az Ebay felvásárolta és hivatalos fizetési eszközzé tette oldalán az összes licitnél. Ugyanakkor tovább működött független vállalkozásként is és mai napig könnyű és biztonságos online fizetéseket kínál az egész világon rengeteg kereskedelemmel foglalkozó webhelyen. Ezek alapján az online fogadóirodákban történő be- és kifizetésekre is ideális választás és amióta megjelent a PayPal, népszerűsége egyre csak növekedett és most már sok fogadó csak olyan oldalakon játszik, ahol használhatja ezt a fizetési módot.

Paypal Bónuszok És Egyéb Előnyök

A különleges PayPal bónuszok ritkák. Előfordulhat, hogy megtalálod őket néhány olyan online kaszinóban, ahol a PayPal fizetési lehetőségként rendelkezésedre ál, de csak elvétve. Másrészt a PayPal betétek általában nem tartoznak bele a bónuszokba sem, nem teheted meg az első befizetést, és nem részesülhetsz a welcome bónuszból és hasonlók.

A bónuszok vagy promóciók elérhetőségétől függetlenül azonban számos előnye van a PayPal használatának:

⇒ Régen született e-Wallet
⇒ A legnagyobb ügyfélkör, köztük több millió online kereskedő
⇒ Azonnali átutalás a PayPal-fiókok között
⇒ A díjak alacsonyabbak, mint más e-pénztárcáknál
⇒ A kaszinók általában nem kérnek külön díjat a PayPal tranzakciókért
⇒ A biztonságáról híres

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Paypal pénz fogadás: Előnyök

Ha PayPal segítségével hajtunk végre online fizetéseket, biztonság szempontjából máris jó helyen járunk. Íme hogyan biztosítja a PayPal a fizetéseket:

Paypal pénz fogadás konklúzió

Bár a PayPal nagyon széles körben elérhető fizetési lehetőségként, a vállalat nem dolgozik akárkivel. Különösen, amikor az online kaszinókról van szó, a PayPal nagyon válogatós. Ennek oka az, hogy biztosítani kívánják a tranzakciók jogszerűségét. Ez azt jelenti, hogy a PayPal csak olyan online kaszinókkal dolgozik, amelyek bizonyítani tudják, hogy csak olyan kifizetéseket fogadnak el, ahol a szerencsejáték szabályozott, és képesek blokkolni azoknak a játékosoknak a ki-/befizetéseiket, akik olyan helyről játszanak, ahol nem engedélyezik a szerencsejátékokat.

Ha egy online kaszinó fizetési módként felkínálja a PayPalt, akkor számíthatsz arra, hogy a PayPal alaposan ellenőrizte a kaszinót, ami valójában az online kaszinó megbízhatóságának további bizonyítéka.

Következésképpen nem túl sok online kaszinó kínálja fel a PayPalt, de néhány kedvenc online kaszinónk igen. Sokak számára ez egy fontos bizalmi jel és akár döntő tényező, hogy regisztrál-e egy online kaszinóba.

Egyéb fizetési módok