Sportfogadas Tippmix

Hogyan nyitok fiókot a 22BET oldalán

Hogyan nyitok fiókot a 22BET oldalán

A 22bet bukméker sokféle szórakozási lehetőséget kínál a játékosoknak.A online felület egy minden-az-egyben szerencsejáték platform, ahol sportfogadással, kaszinózással és élő kaszinóval, valamint számtalan egyéb játékkal ismerkedhetsz meg. A 22bet kaszinó ritkaság számba megy, hiszen elképesztően lenyűgöző játékgyűjteménnyel fogadja játékosait.

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

5.0
5/5

22BET Regisztració

A regisztrációt úgy tudod elindítania, ha a címlapon rákattintasz a zöld hátterű regisztráció gombra.

Ilyenkor automatikus betöltődik a 22bet regisztráció űrlapja, amin a teendőd annyit, hogy kitöltöd a szükséges mezőket: kereszt- és vezetéknév, stb., és kiválasztod az országot, illetve a valutát a számládhoz (HUF, EUR, USD stb.). Ezt követően kattints rá az alsó regisztráció gombra.

Megjelenik a képernyőn egy mozaik-szerű re-captcha kép, amin ki kell jelölnöd azokat a kisméretű képeket, amiket a rendszer kér (pl. hidak, autók, üzletkirakat stb.). Miután mindet kijelölted, kattints az „Ellenőrzés” gombra. Ekkor a monitoron megjelenik egy értesítési ablak, amiben arról tájékoztatnak, hogy a rendszer az e-mailcímedre küldött egy megerősítő linket, amire ráklikkelve tudod megerősíteni a regisztrációs szándékod (erre összvissz 72 órád van).

A 22bet-es regisztráció folyamán a rendszer automatikusan létrehoz számodra egy egyedi 22bet-es azonosítót, és egy ehhez tartozó jelszót. Mindkettőt mentsd le a számítógépedre, vagy nyomtasd ki, hogy szükség esetén kéznél legyenek.
Az tanácsoljuk, hogy a 22bet-es regisztráció után lehetőleg egyből igazold a személyazonosságod a felhasználói fiókodba belépve, a szükséges dokumentumok (személyi igazolvány, közüzemi számla stb.) felöltésével. Mivel így később már nem kell mindezt megtenned akkor, amikor pénzt szeretnél kiutalni az oldalról.

Az általunk ajánlott legjobb bukmékerek