Sportfogadas Tippmix

Online fogadás oldalak 2020, a Legjobb Online Fogadóirodák Listája Magyarországon Unibet Unibet Magyar

Hogyan nyitok fiókot a Unibet oldalán

Hogyan nyitok fiókot a Unibet oldalán

Az Unibet Magyarország egyik legjobb online bukmékere. Ha egy pillantást vetünk a különböző esélyeket összehasonlító webhelyekre egyből felfedezzük az Unibetet a listán, ami mindig jó jel. Az Unibet 1997-ben egyetlen kitűzött céllal kezdte meg útját: Egy játékos (az alapító Anders Ström), aki szerette volna megosztani a sportokban szerzett szakértelmét másokkal, hogy segítsen nekik jobb fogadások megtételében. Hisszük, hogy ez ma legalább ugyanolyan fontos, mint anno. Ezért az Unibet továbbra is úttörője annak, hogy megértse mire is van a játékosoknak szüksége ahhoz, hogy olyan fogadásokat tudjanak kötni, ami növeli a játék iránti. Az Unibet platform valamennyi új felhasználója automatikusan megkapja a „köszöntõ ajánlatot”. Sportfogadások esetén ez 20 000 FT bónusz. 

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

Unibet Regisztració

Az Unibetnél a regisztráció egy gyors folyamat, és nagyon egyszerű, mindössze négy lépést kell megtenned:

A linkre kattintva lépjen be az Unibetre (ez megnyílik a böngésző új lapján)! Nagyon fontos a linkre kattintva létrehozni az Unibet fiókját. Csak így részesülhet az ingyenes fogadások és exkluzív ajánlatokban, amelyeket az Unibet kínál azoknak, akik regisztrálnak webhelyünkön! A regisztrációs folyamatot a képernyő jobb felső sarkában lévő (sárga színű) „Regisztráció” gombra kattintva indíthatod el a betöltődő űrlapon válaszd ki az általad használni kívánt bónusz típust (abban az esetben, ha nem szeretnél bónuszt igénybe venni, akkor a „nem kérek üdvözlő bónuszt” opciót válaszd).

..... és add meg a személyes adataidat (név, email cím, születési dátum). Adj meg néhány további azonosító adatot: lakcím, mobil telefonszám, valamint a pénznemet, amiben a számládat szeretnéd megnyitni . Válassz egy felhasználó nevet, és adj meg egy jelszót, valamint állíts be egy biztonsági kérdést, hogy számlád a legnagyobb biztonságban legyen!

add meg a címedet, a telefonszámodat, majd válaszd ki az általad használni kívánt pénznemet (pl. HUF) adj meg egy biztonsági kérdést, és a hozzá tartozó releváns választ (pl. az első háziállatod nevét) pipáld be, hogy elfogadod a regisztrációs feltételeket, és az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat (mindkettőt ajánlott előtte azért átolvasni), majd kattints a „Regisztráció” gombra ekkor betöltődik egy több kis ikonból álló „captcha kép”, amin ki kell választanod a kért tárgyakat (pl. kiválasztani az összes olyan kis képet, amin motorkerékpár van)

Hogyan nyitok fiókot a Unibet oldalán

Hogyan szerezheted meg a bónuszt?
Miután sikeresen regisztráltál, be kell fizetned a kezdő összeget a számládra, melyhez különböző fizetési módok állnak rendelkezésedre. Az üdvözlő bónusz a befizetési összegnek megfelelő mértékben ezután automatikusan megjelenik a számládon.

Az általunk ajánlott legjobb bukmékerek

IRATKOZZ FEL!

A mai naptól inditunk egy prémium VIP csoportot teljesen ingyen, egy exkluziv kidolgozott stratégiával, pár hónapja teszteljük és eddig havonta profitot hozott nekünk, ismételjük teljesen ingyenes stratégia, ha csatlakozni szeretnél semmi mást nem kell tegyél csak irj nekünk a [email protected] email cimre. Stratégiánk a napi duplára alapozik, és extra tippet ajánlunk. Garantáljuk a havi profitot.