Sportfogadas Tippmix

Online fogadás

MIÉRT JÁTSZODJ ONLINE FOGADÁSOKKAL? MONDUNK NEKED 5 OKOT!

Online fogadás

Az utóbbi időben az online fogadások hatalmas fejlődésen mentek keresztül, úgy, hogy sok tekintetben előnyősebb lett mint az offline fogadás. Ebben a cikkben 5 okot fogok felsorolni amellett, hogy online fogadj.

1. Valós időben fogadhatsz

Az egyik legnagyobb előnye az online fogadásoknak az élő platform. Pontosabban, a kiválasztott sporteseményekre akkor is fogadhatsz, ha azok már folyamatban vannak. Az offline irodáknál is lehet élő fogadásokat kötni, de jóval kevesebb eseményre és az ajánlat is elég szerény. Az online irodáknál ezzel szemben nagyon gazdag választék fogad az események terén (minden nap, minden órában, egyszerre több tíz sportesemény zajlik), de a fogadási lehetőségek is bővebbek (a fociban például a hagyományos 1X2-n és a gólokon kívül tippelhetsz a szögletek vagy akár a lapok számára is). Szóval, ha szeretsz élőben fogadni, az online irodáknál a helyed.

2. Élő közvetítésen követheted a mérkőzéseket

Egy mésik előny az online fogadóirodáknál, hogy élőben követheted kedvenc mérkőzéseidet. Nem is muszáj fogadj, hogy megnézhess egy mérkőzést. Eleg ha van néhány forint a számládon és máris az összes esemény elérhető online stream formájában. Ha követed az adott sporteseményt, kialakul egy kép, hogy hogyan is zajlik a mérkőzés és így könnyebben kiválaszthatod a nyerő tippet. Ugyanakkor, az online irodák által ajánlott élő közvetítés nagy segítség a focirajongóknak is, akik nem hagynák ki egyetlen mérkőzését sem kedvencüknek. Nagyon jó minőségű közvetítésben lesz részed, megszakítások nélkül és élő statisztikákkal tűzdelve.

3. Bónusz juttatásokban részesülsz akár az első letétnél, akár az első fogadásnál

Ha még nem győződtél meg arról, hogy jelen pillanatban az online irodák a legelőnyösebbek a fogadásra, kapsz még egy okot, hogy online játsz: az összes online fogadóiroda nagyon vonzó bónuszokkal kecsegtet új klienseinek, az első pénzletételnél vagy az első fogadásnál. Így, ha a kereted nem is a legnagyobb, az oldal működtetői a segítségedre lesznek különböző ajánlatokkal letét esetén, a tőke megduplázásától a kockázat nélküli fogadásokig.
A legjobb bónuszt online fogadások esetében ITT találod!

4. A cash out előnye is a tied

Ha még nem hallotál a cash out lehetőségről, ez arra szolgál, hogy lezárd a fogadásod még mielőtt eldőlne az. Nagyon nagy segítség a fogadók számára, főleg, akik egyszerre több mérkőzésre is fogadnak. Hányszor kerültél abba a helyzetbe, hogy a szelvényed utolsó meccsén buktad el a fogadásod? Az online irodáknál elfelejtheted ezt a „rémálmod”, hiszen bármikor lezárhatod a fogadásod, ezzel biztosítva, hogy nyerj valamennyit.

5. A nap bármelyik órájában fogadhatsz, éjjel is, nappal is

Egy másik nagy előnye az online irodáknak, hogy bármikor megteheted tippedet. Míg az utcai fogadóirodák meghatározott program szerint dolgoznak, az interneten bármelyik nap, bármelyik órájában fogadhatsz. Biztosan megjártad már néhányszor, hogy nem értél el időben a fogadóirodába, vagy azért, mert már elkezdődött az adott mérkőzés, vagy azért, mert lejárt a nyitvatartásuk. Megszabadulsz ezektől a gondoktól, ha online játszol. Említsük itt meg az esős, hideg napokat is, amikor lenne kedved megtenni egy mérkőzést, de a kinti időjárás valahogy nem engedi, hogy kilépj a lakásból és elsétálj az irodáig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.