Sportfogadas Tippmix

Online fogadás

MILYEN STRATÉGIÁT HASZNÁLJAK A NAPI SZELVÉNY MEGJÁTSZÁSA KOR, HOGY NYERJEK

Online fogadás

Milyen stratégiát használjak a napi szelvény megjátszásakor, hogy nyerjek
Ebben a cikkben arra vállalkozom, hogy megválaszoljam a címben szereplő kérdést számodra.

Nagyon sok módszer van arra, hogy nyereményhez jussunk a fogadásokból, de a legtöbb esetben pontos stratégiára van szükségünk. Nagyon sokat számít a területen szerzett tapasztalat, a reakciód, mikor az utolsó percben gólt lőnek és neked döntetlen a tipped, vagy amikor már az első 10 percben a bíró piros lapot ad. Mindegy, hogy milyen ember vagy, nyugodt, vagy agresszív, a fogadóstratégiák segíthetnek neked hosszú- és rövidtávon egyaránt.

D`Alembert stratégia

Ez a játékrendszer Jean Le Rond d`Alembert matematikus és fizikus nevét viseli, aki 1717 november 16-án született és forradalmasította a matematikát abban az időben. Mi, fogadók, az „Egyensúly törvénye” nevű elméletét használjuk, amely azt feltételezi, hogy a sikerek és a bukások egy eseményen egyensúlyban vannak. Ahhoz, hogy nyereséggel zárd a napi szelvényeket, szükséged van egy matematikai rendszerre, amely csökkenti veszteségeid számát a hónapban, 6 hónapban vagy az évben.
A kezdő tét 10 egység lesz a napi szelvényen, minimum 2-es szorzó mellett. Egy egység lehet 100, 1000 vagy 10.000 forint, a kereted függvényében. Minden nyertes szelvény után levonunk egy egységet és minden vesztes szelvény után hozzáadunk egyet. Tegyük fel, hogy az első 10 egységes fogadásunkat megnyertük, másnap már csak 9 egységgel fogunk játszani. Ha újra nyerünk, harmadik nap már csak 8 egységgel játszunk 2-es szorzó mellett. Ha veszítünk, hozzáadunk egy egységet és következő nap már 9-el játszunk. Elég egyszerű ez a módszer és azoknak ajánlott akik nem tudják ellenőrzés alatt tartani a fogadásaikat, de nem szeretnék gyorsan elveszíteni a rendelkezésükre álló letétet.

„Napi duplázó rögzített tétel” stratégia


Vannak időszakok, amikor napi szelvénnyel játszol és akár 5 napon át is nyersz, aztán jön egy 6 napon át tartó vesztes széria. Ilyen a fogadók élete, csak az számít, hogy a hónap végén több nyertes szelvényed legyen, mint vesztes.
Ennél a stratégiánál rögzített téttel fogunk napi duplázót játszani, 1-2 tippel, így a szelvényünk valóban nyereséget hozhat. A rögzített összeg lehet 500, 1000, 10000 forint vagy akár több is, annak függvényében, hogy mekkora tőkével rendelkezel a fogadásokra. A hónap első napján kezdesz és az utolsón megállsz, majd elkészíted a mérleged. Ha ihletett vagy és több nap nyertél, mint ahányszor veszítettél, akkor nyereséggel zárod a hónapot. Ha 15 nap nyertél 3ö-ból, akkor nullában vagy, ami nem rossz dolog a sportfogadások terén. Csak akkor zársz veszteséggel, ha több mint 15 nap nem jött be a szelvényed.

Azt ajánlom, hogy ennél az online fogadóirodánál tedd meg napi szelvényedet!

Leave a Comment

Your email address will not be published.