Sportfogadas Tippmix

Nice - Marseille Tippek augusztus 22. 20:45

Nice - Marseille Tippek

Egyaránt egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a francia bajnokság 2021/22-es idényét a Nice és a Marseille. Legutóbb márciusban találkoztak itt, akkor a vendégek 3-0-s vereséggel, és üres kézzel távoztak Nizzából – ezúttal másként lesz?

A két csapat utolsó kilenc egymás elleni találkozójából egy sem volt döntetlen.
A Marseille utolsó kilenc bajnokiján nyolcszor be tudott találni mindkét csapat, és hatszor is született legalább 3 gól. A Nice az utolsó hét hazai pályán játszott tétmérkőzésén mindig 0, vagy 3 gólt szerzett (négy alkalommal 0-t, három alkalommal 3-at).
Az utolsó hét alkalommal, amikor a Marseille meg tudta verni a Nice-t, hatszor csupán egyetlen góllal volt jobb ellenfelénél.

Nice - Marseille Statisztika & Forma

– Kasper Dolberg OGC Nice csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Dimitri Payet 3 alkalommal talált a kapuba a Marseille színeiben.
– Marseille nem vesztett mérkőzést az utolsó 10 mérkőzésén.
– Marseille nem vesztett az utolsó 4 mérkőzésén vendégként.

Nice - Marseille Top 3 Tippek és szorzók

TIPP

SZORZÓ

fogadóirodák

BÓNUSZ

1X

1.43

35.000ft

Tipp: 1X

Szorzó: 1.43

Fogadási oldalak

Bónusz: 15.000ft

Dupla esély - 1. félidő

1.65

35.000ft

Tipp: Dupla esély - 1. félidő

Szorzó:1.65

Bónusz: 35.000ft

Mindkét csapat gólt szerez

1.73

45.000ft

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez

Szorzó: 1.73

Bónusz: 45.000ft

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a Betinia oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Szeretnél még több ingyen tippet? Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 7.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas-tippek.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba. A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 88%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Tuti tippek mára