Sportfogadas Tippmix

Novak Djokovic - Daniil Medvedev Tippek, február 21. 09:30

Az Australian Open fináléjában a negyedik helyen kiemelt Danyiil Medvegyev vár a címvédő, világranglista-vezető és első helyen kiemelt Novak Djokovicsra, aki kilencedik melbourne-i győzelmét söpörné be.

Medvegyev tavaly ugyanott az elődöntőig jutott, ugyanakkor megnyerte az év végi ATP világbajnokságot, így önbizalomtól telve érkezett Ausztráliában, ahol ennek megfelelően viszonylag könnyen el is menetelt a döntőig.

Novak Djokovic - Daniil Medvedev Tippek

A férfi teniszezők döntője vasárnap zajlik majd, magyar idő szerint délelőtt fél tízkor. A negyedik helyen kiemelt orosz teniszező, Danyiil Medvegyev a Nadal kiejtő görög Stefanosz Cicipaszt verte az elődöntőben, a szerb sztár a selejtezőből főtáblára jutó, és ott hatalmas meglepetésre az elődöntőig menetelő orosz Aslan Karatsevet búcsúztatta.

Djokovics sikerére 1.83 az odds, Medvegyev győzelmére 2.00 a szorzó.

A tenisz világát másfél évtizede uraló Roger Federer-Rafael Nadal-Novak Djokovics trió tagjai közül mind a négyen megnyerték már legalább egyszer mind a négy Grand Slamet, de mindhárman specialistájának mondhatják magukat valamelyik versenynek. Federer nyolcszoros győztes Wimbledonban, Nadal a párizsi verseny királya tizenhárom győzelemmel, míg Djokovics Ausztráliában szerepel kiemelkedően, eddig ő is nyolcszor nyerte meg ezt az Opent.

Ezt a számot tornázhatja fel vasárnap eggyel, amivel elérné a tizennyolcadik GS-tornagyőzelmét és már csak kettőre lenne az egyaránt húsz-húsz GS-címnél tartó vetélytársaktól.

Ehhez persze le kell győznie Medvegyevet, aki élete második GS-fináléjára készül, az elsőt 2019-ben játszotta a US Openen, ahol Nadal megverte. Medvegyev tavaly ugyanott az elődöntőig jutott, ugyanakkor megnyerte az év végi ATP világbajnokságot, így önbizalomtól telve érkezett Ausztráliában, ahol ennek megfelelően viszonylag könnyen el is menetelt a döntőig.

TIPPEK

Szettek száma Felett 3,5 @1,48